Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
En düşükle en yüksek kapanış açılış fiyatlarıyla hesaplanan bişey.. MT4 te saatlik 5 dakkalık değişmiyo..
TEO nun alengirlerinden..
0.30 - 0.60 arası gidip geliyorsa yatay piyasa..
0.01 - 0.20 arası aşağı trend...ver allahım ver
0.80 - 0.99 arası yukarı trend
Şimdi bana bunu nası edinirim dersen. Ahha orda çuvallarım..
k24
Birilerinin bana yüklü şablonu buraya nasıl koyacağımı ayrıntılı anlatması gerekir...
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercati;
şu OB yi bir izah etsen. çok tutarlı. saatlik mi bakıyorsun? mt-4 ile mi?
ben de şimdi alım için güçlenmeyi bekliyordum.
papaz;1,3528 stoplu
kraliçe;1,5595 stolu
franki ise;satış stop 1,0831
ancak önceleri 15-30 pip al-sat
poz. uyumsuzluk görünce 50 pip üstü hedef.
20 pip gevşeme sonrası 100-150 pip hedef.
stoplar aynı yerde. oraya yaklaşımlarda alım. altına kayıp sert dönüş ile tekrar üstüne çıkışta yine alım.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
GBPUSD 1.5621 fiyat OB... 0.13sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe; 11,30 verisinde sert hareket yönü 1,36 kırmadan göstergeler güçlenirse iyi bir yukarı atak olur.
Satıcılar alıcılara göre 4 kat güçlü..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercate;
kraliçe de OB de bir değişim olursa yazarsan sevinirim.
aslında ara ara OB leri papazda da kraliçe ve frenki de yazsan
Şimdi gördüm..
Papaz 0.33...... Kararsız ama zayıf..
Kraliçe.. 0.22... Trend sınırında.. trend sayılır.. tepki denebilir şimdilik..
frenk ne?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
13:00 barıyla
kraliçe 0.14
papaz 0.29Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
şu an itibariyle heleki gece NY kapanışında papaz 13580 altında ve kraliçe 15600 altı kaparsa hedefler kraliçe 154 papaz 133-134 yapar 135 güçlü bir destek
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum