Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende satamadım tepeden bari 55 ten alayım dedim 13575 i geçemezse kapatırımoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 59 dan bir tutam uzadımsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
ben fazla zorlamıycam kapadım 75 ten az az damlasınPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende satamadım tepeden bari 55 ten alayım dedim 13575 i geçemezse kapatırım
ulen papaz bugunku ikinci numeron bu bana bir dipten bir tepeden
neyse yakalarım yıne seni tenhada
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
aynen hata kısa bile açmak geçiyor ya ama bekliyecem şu abd yioguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben fazla zorlamıycam kapadım 75 ten az az damlasın
ulen papaz bugunku ikinci numeron bu bana bir dipten bir tepeden
neyse yakalarım yıne seni tenhadasöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
şu anda piyasa aslında yatay da gidip geliyor olsa gerek dünün lowu 13555 idi bakalım burdan ne kadar yukarı gidebilecek bakalımCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3539 la 3541 e kar al yazdım.. Çok mu arsızca
Kapattım yarısını 3560 tan..
tekrar 1.3555 e gelirse 13528 yapacaksöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
ikimizde trenden indigimize gore bu simdi cıkar dermiismPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen hata kısa bile açmak geçiyor ya ama bekliyecem şu abd yi
))sabahkinin tam tersi
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Zorrr şimdilik.. Öteki yarım duruyo hala..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikimizde trenden indigimize gore bu simdi cıkar dermiism
))sabahkinin tam tersi 
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
çıkışlar sınırı kalır gibi geliyor bende Cate gibi düşünüyorumoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikimizde trenden indigimize gore bu simdi cıkar dermiism
))sabahkinin tam tersi 
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bende diyom bu papaz niye cıkamıyor o kadar trenden indik megerCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZorrr şimdilik.. Öteki yarım duruyo hala..
ablam cakmıs kafasına kafasına
)
Yorum
-
Papaz ....OB..0.42 ...... zayıf.. ama veri var.. eğer ev fiyatlarında artış varda yıkılır..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCatecim ne diyor OB?
DXY.....OB.. 0.56.......mık derseniz 80.70 üstüne gidebilirim .. veriye bakalım diyo..
Kraliçe......OB.. 0.30........ diyetteymiş
Pasta böreğe dayanamazmış..
Her şey 16:00 ve 17:00 verilerine bakar..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
papaz 13610 yaparsa hiç affetmem. düşüşün düzeltmesi gözüküyor ya bakalımCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPapaz ....OB..0.42 ...... zayıf.. ama veri var.. eğer ev fiyatlarında artış varda yıkılır..
DXY.....OB.. 0.56.......mık derseniz 80.70 üstüne gidebilirim .. veriye bakalım diyo..
Kraliçe......OB.. 0.30........ diyetteymiş
Pasta böreğe dayanamazmış..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Papaz 30 dakkalıkta ters flama yaptı..Veriyle birlikte 3530 lara kadar gelebilir..
Yok teperse pis teper .. Açılış fiyatı kısalara stopolmalı.. 1.3621 geçilirse kısa kovalamak MC getirir..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum