günlük en düşük 1,3589 görmüş. bunun altına pek salmamaları lazım. 1,3575 i test eder dönerse ve poz. uyumsuzluk oluşursa,güzel bir long ister. stop1,3550
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Papaz OB. 0.39
Kraliçe ..0.29
DXY...0.59Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepeden satmadım dibinde de satamadım korkaklara göre değil bu işler
BU sekılde yorumlamayın, olay olduktan sonra dusunmek kolaydır her zaman,
Onemlı olan sıstemın calıstıgına emın olup uygulamak, yoksa tersıde olabılırdı...
Yorum
-
En sıkıntılı an gunluk barın acılıp 30 yukarıda 30 asagıda serbest salındıgı bolgedır,
Bu bolge de her zaman haklı her zaman haksız olabılırsınız, Ama bar rayına gırdıgınde artık emın olabılırsınız...
Gunluk bar acılısında yukarı veya asagı hareketlerın hıc bırısı kestırılemez, Gıder gıbı yapar gerı doner, sonra yenıden doner, doner de doner...
Yorum
-
Trend olması ıcın ust kılcık ve at kılcıgın aynı bolgede olması gerekır, yanı ıkısınınde esıt olmalıdır.
Onu dısındakı hareket kestırılemez,Duser gıbı yapar gerı cıkar..
Bu konuda gonderdıgım ındıkatorden yararlanabılırsınız...
Bu grafıkte trend var..

Eursud grafıgınde ıse hıc bır mana yok, kılcık asırı bolgede,dusuyor gozukuyor ama bır bakarsınız tekrar mavı yukselır, netıcede trend yok, ne yaptıgı belırsız..
Alttan alınır ustten satılır desem onun da garantısı yok, manasız bır yerde duruyor...
Yorum
-
Hökümet işlerine karışmıyom artık..delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercadı ablacım usdtl için bi yorumunu alabilirmiyim.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
3539 la 3541 e kar al yazdım.. Çok mu arsızcaPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13555 te destek bulabilir dünden beri bu noktayı hayal etmiştim
Kapattım yarısını 3560 tan..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum