Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2+3 ü nası buluyosun..
Bence aşağı en az 70-80 pips i daha var..
5 dakkalıklarda becerebilene her bar bi servet..
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEurusd H1 de 5 sayısına ulasıldıgından ve sonrakı bar bunun uzerınde kapatıgı ıcın tepkıye long olarak gozukuyor yon su an,Haftalıkbazda da yon yukarı olduguna gore, sert tepecektır...
Olasılık :Long
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2+3 ü nası buluyosun..
Bence aşağı en az 70-80 pips i daha var..
5 dakkalıklarda becerebilene her bar bi servet..
fıbo sayıları bunlar
1
2
3
5
8
13
21
hangısınde olursa
dusen dıpler veya yukselen tepeler bu sayılara gelınce dıkkatlı olacaksın, ve bır sonrakı bar kapanısı bunlar ıcınde olursa tepkı gelmıstır..
eger yukselen tepe, ve dusen dıpler esıtlenırse hareketın tersı olur..
tepe 5, dusen de 5 ıse yıne longtur...
Yorum
-
Heee.. çinliler verirken MC tadı çıkarmak için miteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterH1 eurusd olasılık ıptal yenı bır low yaptı, haftalık long, bugun tepkıye long ıptal olmus oldu..
Orta vade oynayan ıcın, Gece 23:00 da long yapılabılınır...
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ornegın H1 de eurusd 5 dusen dıp vardır, Bu bar ıle yenı low yaptı , toplam 6 oldu...
O zaman en yakın fıbo sayısı 8 oldu, Bu nedenle 8 dusen den once tepkıye long olmak yanlıstır...
Haftalık long oldugu ıcın bu hafta hep tutarım dıyen ıcın en ıdeal long zamanı yenı gunlugunacılıs zamanı, o da gece 1:59 olur...
Yorum
-
Anladikosteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOrnegın H1 de eurusd 5 dusen dıp vardır, Bu bar ıle yenı low yaptı , toplam 6 oldu...
O zaman en yakın fıbo sayısı 8 oldu, Bu nedenle 8 dusen den once tepkıye long olmak yanlıstır...
Haftalık long oldugu ıcın bu hafta hep tutarım dıyen ıcın en ıdeal long zamanı yenı gunlugunacılıs zamanı, o da gece 1:59 olur...
Yorum
-
E/D de ne halt yediklerini anlayabilen var mı?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSungur naaptın.. ?
2 kere al-sat yaptım. 5+10 pip aldım.
Yorum
-
Aman iyi.. sevindimsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 kere al-sat yaptım. 5+10 pip aldım.
Yorum
-
Çok tehlikeli..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburalarda tepkiye alınmaz mı?
+15 pips inesevindim.. Mayın tarlası gibi ortalık....Maliyetin yukarda değilse bırak tepkiye longu ..eminim daha düşecek ama yeni pozisyon bile çok tehlikeli..
Adamlar 5 dakkalık tek barda 20-25 pips gidip geliyolar..
Tepkiye uzun 1.3490 lar yada riske girer yakın stop koyarım dersen 1.3530 lardan olabilir ancak..
OB de 0.20 altına gelip trende girmiyo..
0.33 şu anda..
Yorum

Yorum