papaz OB 0.27 oldu satışa dönüyor yine..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn catedral selamlar,CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz OB 0.27 oldu satışa dönüyor yine..
OB li sistemin template ve indicator lerini gönderebilirseniz çok makbule geçer..
bol kazançlar.
Yorum
-
bende koyamadım şu dosyayı bir sayfada linki vardı onu arıyayım bariPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermarket profil isteyene ama bunun dilinden bir tek CAtecim anlarsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Büyük kaza atlattım.. Sonra yazarım..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
hepsi stopFKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAUDUSD long: 0.8976
EURJPY long : 123.44
EURUSD long : 1.3579
GOLD long : 1106.60
NZDUSD long : 0.7011
Yorum
-
geçmiş olsunCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyük kaza atlattım.. Sonra yazarım..
Ablacım umarım bir şey yoktur. Yaz bir an önce merakta bırakma
şuraya bak bir bahtsızlıktır gidiyor:(söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
[QUOTE=sungur;241232]sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz tam benim söylediğimi yapıyor. 1,3550 ye geldi aldım. 67 den çıktım. o 80 e dayandı. 1,3675 hedefte. 1,3530 stop. 1,3540 altına gelmedi.
mesajlarım arka sayfalara gidiyor.

Yorum
-
cayy:081:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTam veri öncesi yanlışlıkla pozisyonumun 3 katı daha kısa açtım... k24
Terse bişi olursa diye emir hazırlamıştım.. Ek bi poz daha açimm diye bi bastım..
Neyse kazasız atlattım..
Yorum
Yorum