Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • rex
    Bağımlı
    • 04 Haziran 2009
    • 63

Bugünlerde Prag da olmak vardı beaaaa....aneyyyyyy...ruh halimi sormayınız....anlamışınızdır.....k24k24

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Eurusd long ıle baslıyalım...

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Bugun bızım saatımız ıle Forex 20:00 da kapanıyor parıteler ıcın...

Oıl,Gold,Slv daha erken kapanır unutmayalım...

Pazar gecesı normal ıslemler baslar...

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kıslarr Günaydın.. Bol kazançlı bir gününüz olur inşallah..

Yok dün bişeyi halledemedim.. 1.424x larda kapattımpozisyonları. Hesaptan %50 den fazla silindi..

İlk yukarı harekette platform çalışıyordu.. fakat emir göndermeye çalışınca genel hata diyordu.. Emir gitmiyordu..Akacak kan damarda durmazmış..

Ben yine ara verdim..
          Abla vallahi dün aklım sende kaldı. çok geçmiş olsun
          iki data vardı sanırım ilki iyi sonraki kötü geldiği için böyle bir tuzağa düştün. benide çok yanıltı
          olsun abla iki hafta önce ben farksızmıydım sanıyorsun. hepimiz başına geliyor zaman zaman önemli olan sabırlı bir şekilde üstesinden gelmek. sen bununda üstesinden gelirsin .
          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• kertenkele
            Katılımcı
            • 28 Ağustos 2009
            • 42

Vadelide

EFG - TEB bugün karşılıklı..

GARAN alımları şimdilik yabancı.. Takastan geçiyor..
            ikiside satışta. karşılıklı derken ne demek istediğinizi anlayamadım.

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

kertenkele Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ikiside satışta. karşılıklı derken ne demek istediğinizi anlayamadım.
              200-400 kontrat bişey sayılmaz.. sabah işlemlerine bakın.. Bugün bu iki kurumun ilerleyen saatlerde işlemleri muhtemelen karşılıklı olacak..
              Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Abla vallahi dün aklım sende kaldı. çok geçmiş olsun
                iki data vardı sanırım ilki iyi sonraki kötü geldiği için böyle bir tuzağa düştün. benide çok yanıltı
                olsun abla iki hafta önce ben farksızmıydım sanıyorsun. hepimiz başına geliyor zaman zaman önemli olan sabırlı bir şekilde üstesinden gelmek. sen bununda üstesinden gelirsin .
                17:00 verisinden sonra ..45 dakkadan fazla emir gönderemedim..

16:55 i biliyordum. Fakat 17:00 deki veriyi unutmuşum..Petrol verisinide unuttum.. Yoksa bi kısmını kapatırdım kısaların..

Bu neden oldu biliyomusun... Kaç gündür acaip karlı işlem yapmanın verdiği rahatlıktı.. Normalde veri varmı yokmu v.s. takib ederdim.. En tehllikeli hata.. Rahatlık..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• akcay
                  Tecrübeli
                  • 23 Ekim 2008
                  • 0

16:55 i biliyordum. Fakat 17:00 deki veriyi unutmuşum..Petrol verisinide unuttum.. Yoksa bi kısmını kapatırdım kısaların..

Bu neden oldu biliyomusun... Kaç gündür acaip karlı işlem yapmanın verdiği rahatlıktı.. Normalde veri varmı yokmu v.s. takib ederdim.. En tehllikeli hata.. Rahatlık..

forekste bunu duyuyorum emir gitmedi...platform dondu...bunun sebebi nedir...

Yorum

• ardasu
                    Aktif
                    • 27 Mart 2009
                    • 90

akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    forekste bunu duyuyorum emir gitmedi...platform dondu...bunun sebebi nedir...
                    aracı kurumların yaptığı dümen

Yorum

• ardasu
                      Aktif
                      • 27 Mart 2009
                      • 90

forekste en iyisi ekran başında iken stoploss kullanmamak,bir şekilde açılan pozisyon gün içinde karlı duruma geliyor.Fakat sıkıntı stop koyulmazsa bu ekran donmaları denen ,aracı kurumların yaptığı düzenbazlıklar ile anormal zarar yazıyor.O nedenle emir girerken mutlaka stoploss uygulanmalı.en azından az bir kayıpla kurtuluyor insan.

Yorum

• mordak
                        Yasaklı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 191

abla geçmiş olsun....umarım en kısa zamanda tüm zararı çıkartırsın...
                        en büyük kayıplar dediğin gibi güzel kazançların ardından yaşanan rahatlık dönemlerinde oluyor....bunu bende çok kez yaşadım....en ufak dalgınlık aynen zarara geçiyor adamı...

Yorum

• CATEDRAL
                          TATLI CADI
                          • 26 Şubat 2009
                          • 897

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          abla geçmiş olsun....umarım en kısa zamanda tüm zararı çıkartırsın...
                          en büyük kayıplar dediğin gibi güzel kazançların ardından yaşanan rahatlık dönemlerinde oluyor....bunu bende çok kez yaşadım....en ufak dalgınlık aynen zarara geçiyor adamı...
                          Hemde nasıll..

Ben stop yazmıyorum biliyorsun.. Ama kar al yazıyordum son zamanlarda.. Kalabalık ve yüksek pozisyon açtımsa..En iyi maliyetli 2 pozisyonum hariç kalanlara 10-15 bazen maliyete karı al diyordum.. Dün şımarıklıktan onu da yapmadım.. Yoksa 1.4278 e geldiğinde yarısı kapanırdı benim pozisyonların.. Veri de var diye belki hepsi kapanırdı.. Çünkü teknikler çok kritikti..

Bu da ders olsunk24

Forex te her noktayı parasını ödeyerek öğreniyorsun..

Yorum

• KUTERO
                            Beybaba
                            • 19 Temmuz 2007
                            • 437

papaz 1.4370 i geçerse hızlanabilir..

Bu arada wti yi tavsiye ederim..temiz iş çıkıyor..
                            Pek hile hurda, yalan dolan işlemler olmuyor..
                            İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                            İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• KUTERO
                              Beybaba
                              • 19 Temmuz 2007
                              • 437

mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bende katılıyorum bu görüşe..
                              Bende yaşadım çünkü..
                              İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                              İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bende katılıyorum bu görüşe..
                                Bende yaşadım çünkü..
                                Forexın en eskısı ben olduguma gore, demekkı benım yasadıgım acı olayları herkes yapacak,

Ama en kotusu ben halen aynı hataları sureklı yapıyorum, umarım sızler yapmazsınız...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information