ben zamanında çıktım. 2 seferde kısa stop yazdığımdan 10 pip ile kurtardım. bende fazlasıyle geri aldım. 2 poz .zarar 3 poz kar yazdı.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Çok doğru tesbit bu... ben de öyle biliyordum... illaki dönecek diyordum önceden... oysa dediğiniz gibi bir sonraki bar gerçek yönü belirliyor çünkü aslında doji fiyatın kararsızlığını gösteriyor, o sonraki barda karar veriliyor...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpatron bıldıgım kadarı ıle tepede veya dıpte kı dojıler reverse degıldır...
Sadece dınlenmedır... Dojıden sonrakı bar yonu tayın eder...
Sevgıler...
Yorum
-
O anda bahsettiğim doji..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstered 15 dak.. uzunbacak doji yapıyor..
sonrasında aşağı kırmızı ve fake atarak yukarı dönmesi..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Kıslarr Günaydın.. Bol kazançlı bir gününüz olur inşallah..
Yok dün bişeyi halledemedim.. 1.424x larda kapattımpozisyonları. Hesaptan %50 den fazla silindi..
İlk yukarı harekette platform çalışıyordu.. fakat emir göndermeye çalışınca genel hata diyordu.. Emir gitmiyordu..Akacak kan damarda durmazmış..
Ben yine ara verdim..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Geçmiş olsun..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKıslarr Günaydın.. Bol kazançlı bir gününüz olur inşallah..
...
Akacak kan damarda durmazmış..
..
Sistem öyle bir kurulmuş ki, illa ki kasa devamlı kazanacak..
Çok sabırlı bir adam olmama karşın yeri geliyor beni bile isyan ettiriyor..
Ya bu deveyi güdeceğiz, yada bu diyardan gideceğiz durumu..
Günaydın sevgili kardeşlerim.
Gününüz aydın, şansınız bol olsun..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-
VOB ta da dün hariç aradaki düzeltmeyi saymassak 16 gündür yükseliyoruz...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün hariç E/D da 16 gündür düşmüşüz...Dipten şortlayan Sn. Catedral için üzüldüm.
Günaydın...Bol kazançlar...
Tepeden longlayanlar olmas umarım
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
fx e/d
Neely amcayı dikkatle okursanız...paralel 2 çızık > kanal oluşturur der beaaaa....
....bu da neyi işaret eder > düzgün hali...düzeltme hareketinin işaretidir der...
devamını...papaza sorunuz beaaaa....

haaaa...papaz efendi kanalın azmanını takdim etti...bunu da onun marifetlerine sayalım...
Yorum
-
bu işi çalıştığın firma yapıyor. buna eminim. bize verdikleri platfrmda öyle proğramlar varki,PC miz onların elinde. internetimizi bile kesiyorlar. isterlerse tüm bilgilerimize ulaşıyorlar. ters poz. almışsan yani zarar yazacak poz da isen pc de donmalar vs. başlamışsa telefonla hemen poz kapa. gerisini sonra düşün. önce emniyet.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKıslarr Günaydın.. Bol kazançlı bir gününüz olur inşallah..
Yok dün bişeyi halledemedim.. 1.424x larda kapattımpozisyonları. Hesaptan %50 den fazla silindi..
İlk yukarı harekette platform çalışıyordu.. fakat emir göndermeye çalışınca genel hata diyordu.. Emir gitmiyordu..Akacak kan damarda durmazmış..
Ben yine ara verdim..
Yorum
-
geçmiş olsun, neyse kı sıfırlamamışsın..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHesaptan %50 den fazla silindi....
% 50 çok onemlı degıl, her zaman yasadıgmız olay...
Çıkmasına çıkacak da, sistemi bulamadık kı..
Yorum
-
Vadelide
EFG - TEB bugün karşılıklı..
GARAN alımları şimdilik yabancı.. Takastan geçiyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum