Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kıslarr Günaydın.. Bol kazançlı bir gününüz olur inşallah..
Yok dün bişeyi halledemedim.. 1.424x larda kapattımpozisyonları. Hesaptan %50 den fazla silindi..
İlk yukarı harekette platform çalışıyordu.. fakat emir göndermeye çalışınca genel hata diyordu.. Emir gitmiyordu..Akacak kan damarda durmazmış..
Ben yine ara verdim..
Abla vallahi dün aklım sende kaldı. çok geçmiş olsun
iki data vardı sanırım ilki iyi sonraki kötü geldiği için böyle bir tuzağa düştün. benide çok yanıltı
olsun abla iki hafta önce ben farksızmıydım sanıyorsun. hepimiz başına geliyor zaman zaman önemli olan sabırlı bir şekilde üstesinden gelmek. sen bununda üstesinden gelirsin .
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Abla vallahi dün aklım sende kaldı. çok geçmiş olsun
iki data vardı sanırım ilki iyi sonraki kötü geldiği için böyle bir tuzağa düştün. benide çok yanıltı
olsun abla iki hafta önce ben farksızmıydım sanıyorsun. hepimiz başına geliyor zaman zaman önemli olan sabırlı bir şekilde üstesinden gelmek. sen bununda üstesinden gelirsin .
17:00 verisinden sonra ..45 dakkadan fazla emir gönderemedim..
16:55 i biliyordum. Fakat 17:00 deki veriyi unutmuşum..Petrol verisinide unuttum.. Yoksa bi kısmını kapatırdım kısaların..
Bu neden oldu biliyomusun... Kaç gündür acaip karlı işlem yapmanın verdiği rahatlıktı.. Normalde veri varmı yokmu v.s. takib ederdim.. En tehllikeli hata.. Rahatlık..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
16:55 i biliyordum. Fakat 17:00 deki veriyi unutmuşum..Petrol verisinide unuttum.. Yoksa bi kısmını kapatırdım kısaların..
Bu neden oldu biliyomusun... Kaç gündür acaip karlı işlem yapmanın verdiği rahatlıktı.. Normalde veri varmı yokmu v.s. takib ederdim.. En tehllikeli hata.. Rahatlık..
forekste bunu duyuyorum emir gitmedi...platform dondu...bunun sebebi nedir...
forekste en iyisi ekran başında iken stoploss kullanmamak,bir şekilde açılan pozisyon gün içinde karlı duruma geliyor.Fakat sıkıntı stop koyulmazsa bu ekran donmaları denen ,aracı kurumların yaptığı düzenbazlıklar ile anormal zarar yazıyor.O nedenle emir girerken mutlaka stoploss uygulanmalı.en azından az bir kayıpla kurtuluyor insan.
abla geçmiş olsun....umarım en kısa zamanda tüm zararı çıkartırsın...
en büyük kayıplar dediğin gibi güzel kazançların ardından yaşanan rahatlık dönemlerinde oluyor....bunu bende çok kez yaşadım....en ufak dalgınlık aynen zarara geçiyor adamı...
abla geçmiş olsun....umarım en kısa zamanda tüm zararı çıkartırsın...
en büyük kayıplar dediğin gibi güzel kazançların ardından yaşanan rahatlık dönemlerinde oluyor....bunu bende çok kez yaşadım....en ufak dalgınlık aynen zarara geçiyor adamı...
Hemde nasıll..
Ben stop yazmıyorum biliyorsun.. Ama kar al yazıyordum son zamanlarda.. Kalabalık ve yüksek pozisyon açtımsa..En iyi maliyetli 2 pozisyonum hariç kalanlara 10-15 bazen maliyete karı al diyordum.. Dün şımarıklıktan onu da yapmadım.. Yoksa 1.4278 e geldiğinde yarısı kapanırdı benim pozisyonların.. Veri de var diye belki hepsi kapanırdı.. Çünkü teknikler çok kritikti..
Bu da ders olsunk24
Forex te her noktayı parasını ödeyerek öğreniyorsun..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Bende katılıyorum bu görüşe..
Bende yaşadım çünkü..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum