KUTERO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn.Vobteknik'e teşekkür ederim sorunuza çok güzel cevap yazmıs. VOB veya IMKB verileri MT4 platformunda veren firma yok. Ancak Matriksten alınıp , import edilmesi suretiyle MT4 indikatorleri kullanılab,lir. ama Robot lar işlem yapamaz. çünkü otomatik emir girmesi lazım sisteme. Bu da şimdiki şartlarda mümkün gözükmemekte. Olur da bir gün VOB/IMKB verileri Mt4 platfomunda olursa , Büyükler işe uyanıncaya kadar Parayı kaldırırız.ccrcabuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki sayın bgungor
otomatik işlem platformu vob içinde uygulanabilir mi?
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröldü möldü derken hortladı bunlar..
kıslar erkekler herkes öldü herhalde
dün saat 3 ten beri yazan yok.:(
dün sabah VOB hesabımın büyük bölümünü dışarı çıkartıp kalanlar ile son dk. full kısa girdim.
film arasında da aklıma geldi
(borsacıyız işte normal aktivitemizin içinde bile kafaya bişey takılıyor k24)
Semafor la bakayım dedim reklam arasında son durumuna
Ablam da yapar yorumunu 3 lerin ve 2 lerin :081:
edit: fiyatlarda ufak kaymalar var aktarımlarda sorun olmuş :(
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
pazarı gecen haftaya dahil ettikleri icin dojinin rengi degişmiş .BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doji olustu ama kırmızı renkte olması dususun devam edecegini dusunduruyor bana, haftanın ilk gunleri artı olup daha sonra asagıdaki fiboya ulasabilir
fibonun ustunde kapatmıs
yesil mum olusabilir fakat ciddi yukarı beklemiyorum
genel yon asagı
Yorum
-
bu hafta hafif sallanır, yukseliş bu hafta degil ondan sonraBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kanal devam ediyor sıkıntı gormuyorum
Yorum
-
Yorum
-
Günaydın,
Bol şanslar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum