Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Godot yu bekliyolardır.. Ya da ölmüşlerdir..k24teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
PAPAZ 1.4400 ü geçmekte zorlanıyor şu ana kadar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Ben simdi bu noktadan short girdimya hic zorlanmadan gecer 1.44 uKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPAPAZ 1.4400 ü geçmekte zorlanıyor şu ana kadar..
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Papaz ufak bır hareketle al verır, bence su an stopu yakın...oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen simdi bu noktadan short girdimya hic zorlanmadan gecer 1.44 u
Istedıgın yone gıderse sorun degıl, ama kafayı kaldırırsa hemen stopla...
Yorum
-
Ben yılbaşı ertesine kadar ara verdim forexe..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen simdi bu noktadan short girdimya hic zorlanmadan gecer 1.44 u
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Teşekkur ederim Teo abiteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPapaz ufak bır hareketle al verır, bence su an stopu yakın...
Istedıgın yone gıderse sorun degıl, ama kafayı kaldırırsa hemen stopla...
stop yakın senin kotasyon hesabına gore girdim
Abla erken girmsiin tatile ceza mı kestin kendineCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yılbaşı ertesine kadar ara verdim forexe..Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Forexte ben cezalıyım.. Vob da kontratlar cezalıoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkur ederim Teo abi
stop yakın senin kotasyon hesabına gore girdim
Abla erken girmsiin tatile ceza mı kestin kendine
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
evet 50'ye yakın tam sat vermemıs ordan kafayı da kaldırabılır, onun ıcın stop yakın olsun dedım...oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin kotasyon hesabına gore girdim
Stop calısırsa da hemen reverse yapmalısın... yanı long...
Yorum
-
ne güzelde denk gelmiş..Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercumadan kalan kısalarımı ısırdı bu

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum