oguzt Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bende kaşındım.. E/ 1.4349 dan kısaladım.. Şimdi can çekişiyorum..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
aman abla bunların bugun hic sakası yok uzun suren yataylıgın acısını cıkarıyorlar
ne guzeldi yataydayken sakin sakin al gulum ver gulum yapıyordukBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende kaşındım.. E/ 1.4349 dan kısaladım.. Şimdi can çekişiyorum..k24
abla birazdan kurtulcaksın
sabret ben senin için biraz sattımda
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
düşmez düşmez bu borsa... bak kredi notumuz da arttı... varsın avrupa krizde olsun... bizim ekonomimiz güçlü... kendi kendimize üretir yine kendimize satar ihya oluruz... araplardan gelen taşıma suyla değirmenimizi döndürür dururuz yıllarca...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster63700 yıkmassa indikatörler soğuyor yatayda diycem.
Yorum
-
Araplar kendilerine baksın dün ağlıyorlardı ABD bize 31 dolardan citi hissesi sattı diye...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşmez düşmez bu borsa... bak kredi notumuz da arttı... varsın avrupa krizde olsun... bizim ekonomimiz güçlü... kendi kendimize üretir yine kendimize satar ihya oluruz... araplardan gelen taşıma suyla değirmenimizi döndürür dururuz yıllarca...
Yorum
-
Hay yaşa...:081:PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla birazdan kurtulcaksın
sabret ben senin için biraz sattımda 
Daraldım yaa...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşmez düşmez bu borsa... bak kredi notumuz da arttı... varsın avrupa krizde olsun... bizim ekonomimiz güçlü... kendi kendimize üretir yine kendimize satar ihya oluruz... araplardan gelen taşıma suyla değirmenimizi döndürür dururuz yıllarca...
Histerik hareket ediyorsa sat der ünlü bir Borsacımız.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
[QUOTE=CATEDRAL;211426]Ve de tırstım ....[/QUOTE
inancını kaybetme
Kapanışta bir sığ piyasa oluşuverir sıyrılırız gibi geliyor
Ne demiştin sen YIKILIR BU ALEMsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum