Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
1097 az aldık bakalım. yalnız stopları izliyor olabilirler mi? nereye yazsam alıp dönüyorlar. akşam 1041 de patlattılar. 1042 görüp dönmüş. 500 pip yaptı. yedirmediler.şimdi de 1095 e kadar kovaladılar. ben de dönüşte aldım. stop da yazmayacağım.
Buralar destek olarak korunabilirse ne ala... yoksa grafikte kalabalık olmasın diye çizmediğim fibolar sırasıyla 63150-61.950 ve 60950 gündeme gelir...
TKE 20 altında ise aşırı satım demek değildir... uzun süre oralarda kalır ve yukarı çıkmaz... Halotype bir trend göstergesi olarak SAT vermiş...
Göstergeler SAT vermiş... SPX 1088'deki mavi ortalamayı aşağı geçerse düşüş hızlanacaktır... 1084-1088 bandı destek olarak çalışacak mı diye izlemek durumundayız...
Buralar destek olarak korunabilirse ne ala... yoksa grafikte kalabalık olmasın diye çizmediğim fibolar sırasıyla 63150-61.950 ve 60950 gündeme gelir...
TKE 20 altında ise aşırı satım demek değildir... uzun süre oralarda kalır ve yukarı çıkmaz... Halotype bir trend göstergesi olarak SAT vermiş...
Günaydın Ağzından bal damlıyo
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum