abla usdtry long yaptığını görebilcezmi acep?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla usdtry long yaptığını görebilcezmi acep?
Heee. 1.56 dan spotta varlark24Bi kere oldum gördüm günümü
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bu saatlik sar da default değerde,CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim vadeliyi MQ4 e atanlardan biri börtü böcülü grafları 30-60 ve günlük olarak bi ara koyabilir mi? Bir de parabolic isticem üstüne ..
Bakalım bi geçen akşamki duruma göre ne alemde..
yeşilimi isterim
30 dakikalık da hemen geliyor...
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam ya günlüklerdeki kamayı kırmış işte daha ne... yıkılır artık vob yıkılır...ben artık alem yıkılır demeyi bıraktım... alem yıkıldı da vob yıkılamadı...o yüzden diyorumki yıkılır artık vob yıkılır...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHe.. Yıkılır bu alem yıkılır....
İnançla iman ettik bekliyos walla.. Yıkılsın 2 rekat namaz kılcam..
Yorum
-
Günlüğe gerek yok .. 30 dakkalıkta gelsin bi yorumliim bakim..vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu saatlik sar da default değerde,
yeşilimi isterim
30 dakikalık da hemen geliyor...
Yeşillendiremiyorum.. Dolaşta gel dioo
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bu da 30 dakikalık, gecikme için özür dileris,CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim vadeliyi MQ4 e atanlardan biri börtü böcülü grafları 30-60 ve günlük olarak bi ara koyabilir mi? Bir de parabolic isticem üstüne ..
Bakalım bi geçen akşamki duruma göre ne alemde..
yeşilleri bekleris
Yorum
-
Kayıtlarda nikin gözükmüyo, sana dolaş da gel dememesi lasım,CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlüğe gerek yok .. 30 dakkalıkta gelsin bi yorumliim bakim..
Yeşillendiremiyorum.. Dolaşta gel dioo
Ba bağara bağara bu vob yıkılcak die forumu (mekanik)bozdun simurg kızcak sana
Yorum
-
saatlikte çizdiğin kanalı kırmazsa kapanışa doğru 64.500-600 görebiliriz..
Aşağı kırarsa o kanalı alttaki börtü böcüleri sürer aşağı..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Katar, petrole destek attı..
Üretimi değiştirmeyeceğiz..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Yorumu sabırla bekler bu alemCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 dakkalıkta gelsin bi yorumliim bakim..
Yorum
-
Yorumladım yavobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYorumu sabırla bekler bu alem
Yok yeşillendiremiyorum
Yorum
-
Aynı anda yazmışız yeni gördümCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlikte çizdiğin kanalı kırmazsa kapanışa doğru 64.500-600 görebiliriz..
Aşağı kırarsa o kanalı alttaki börtü böcüleri sürer aşağı..Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Senin canın sağolsun senin yerine yeşillendirenlere şimdiden teşekkürlerCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYorumladım ya
Yok yeşillendiremiyorum
Yorum
-
ne kraliceymis yaw canımı zor kurtardım 6 parca martingale oldu elimde maliyet 6127 ye kadar dustu en son 40 tan verdim kapadım pozisyonları hızımı alamadım pc dekı herseyı kapadım alsat platformunu mt4 u pc yıde kapatıyordum durdum napıyom dıye oyle bezdırmıs yanı son 1 saatte benı
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum