Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
MERKEZ BANKASI VERILERINE GORE PIYASA BUGUN 30127.0 MILYON TL ARTIDA
-MATRIKS-
Haber günlük geliyor ama,
Ne zaman bu haber gelse fiyatlar artıyor. Bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum. Sanırım belli bir değerin üstünde paranın borsaya gireceği düşünülüyor???
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Sn vobteknik sizin grafige iki cizikte ben attım grafigin sol tarafındaki gibi bir sey olma olasılıgını dusundugumden
heheh ne guzel dusucektik nerden dusundum )
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
MERKEZ BANKASI VERILERINE GORE PIYASA BUGUN 30127.0 MILYON TL ARTIDA
-MATRIKS-
Haber günlük geliyor ama,
Ne zaman bu haber gelse fiyatlar artıyor. Bana mı öyle denk geliyor bilmiyorum. Sanırım belli bir değerin üstünde paranın borsaya gireceği düşünülüyor???
bu iş benimde dikkatimi çekti bende ne demek anlamıyorum
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Arkadaşlar 2010 da bol bol düşüş yaşıcaz sabırlı olun..tutuyorlar işte..ülke karışmış..iran afgan savaşları kapıda..şubatta alınan önlemler kaldırılacak...2010 hayli hareketli olucak..
20 milyon dolar basmanın maliyeti 2000 dolarmış..onuda bastıklarıyla ödüyorlar..artık ipin ucu kaçmış..bu insanlar için 1 milyar dolar para mı?..para bizim gibi insanlar için var zaten..özellikle 2012 ye dikkat..ha ha ha
Arkadaşlar 2010 da bol bol düşüş yaşıcaz sabırlı olun..tutuyorlar işte..ülke karışmış..iran afgan savaşları kapıda..şubatta alınan önlemler kaldırılacak...2010 hayli hareketli olucak..
Biz sabırlıyız da en yakın vade sonu (31.12) sabırsız
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
20 milyon dolar basmanın maliyeti 2000 dolarmış..onuda bastıklarıyla ödüyorlar..artık ipin ucu kaçmış..bu insanlar için 1 milyar dolar para mı?..para bizim gibi insanlar için var zaten..özellikle 2012 ye dikkat..ha ha ha
Şubatta özel likitide kolaylıklarını kaldıracaklarmış..
Devlet yardımı zaten hep parası olanlaradır..
Bizdeki bu sene çıkan yatırım teşvikleri gibi.Teşvikte alt sınır 500 milyon.Benim gibi kobilerin yaptığı yatırımları devlet neredeyse hiçe sayıyor..Vergisini fazlasıyla alıyor bir de en ufak birşeyde bilmem kaç kat ceza kesiyor...k24
Yorum