Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bildiklerini kibirsizce bizlerle paylaşan değerli üstadlar muhabbetini esirgemeyen ben gibi acemilere yani herkese iyi geceler tatlı rüyalar.rüyanızda beni görün emi
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
jpyusd cuma günü aldım ben arkama yaslandım izliyorum...:081:
sizin platformlara göre 90,50 short gibi bişey oldu...
bu çekikleri sevmeye başladım...
bilmezmiyim hatırlatma ah ah unutmak istiyorum. şu japenes yeni yak24
bende almıştım 30tike stoplandım250 tik getti. bide abuk subuk haberler geldi trade platformuna 1999 yılından bu yana en büyük haftalık çıkış yaptığına dair.
bide pazartesi aldık usd yi sattık j yeni vardır bir iş, bu çıkışta bir hikmet dedim bide ordan aldım gene bir darbe
şimdi bakmıyorum canım sıkılmasın diye
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
DUBAİ ELEKTRİK VE SU ŞİRKETİ DEWA, 2 MİLYAR DOLAR BORCUN ÖDENMESİ TALEBİ İLE KARŞI KARŞIYA Dubai'de kamunun sahip olduğu şirketlerin notlarının düşürülmesi, ülkenin elektrik ve su şirketi Dubai Electricity and Watker Authority'nin(DEWA) 2 milyar Dolar tutarında borcunun hızlandırılmış ödeme şartlarıile karşılaşmasına neden oldu. FT'nin haberine göre, DEWA'nın orjinalinde 2036 vadeli olan 2 milyar Dolar tutarındaki seküritizasyon programının 14 Aralık'ta tamamen itfaedilmesi gerekebilir. Foreks Haber Merkezi
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum