allahım yak yarabbim onları.senden başka sığınacak kimsemiz yok.tükendi artık sabır taşı çatladı
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğzımı açarsam..açmiimm daha iyi...k24
ne kaçırdım sen neden kızgın bir boğa gibisin
ben senin sevimli ayı tarzını seviyorum
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
söylesem duyan yok,
sussam gönül razı değil.
bugün ,yakılarak öldürülen serap ın abisi tv de dediki;
''kardeşinize evden çıkarken iyice sarılınson görüşünüz olabilir.''
bu ülkede Türk ün can ve mal güvenliği ne durumdadır?
tem de yol kenarında durmuşlar,geçen arabalara molotof atıyorlar,düşünsenize çoluk çocuk geçiyorsunuz
yada otobüstesiniz pat bir molotof.
kimsenin umuru değillllll.
ortaçağ insanları,hain, pislik dağ adamları.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Siyasete girmiimmmk24 Canım yanıyor canımmmmk24k24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kaçırdım sen neden kızgın bir boğa gibisin
ben senin sevimli ayı tarzını seviyorum
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiyasete girmiimmmk24 Canım yanıyor canımmmmk24k24
bu ülkede yalnız olamdığıma sevindim.
malesef öyle haklısınız.
insan bu memlekette haber izlemekten nefret eder hale geliyor. k24söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
+1delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöylesem duyan yok,
sussam gönül razı değil.
Bugün ,yakılarak öldürülen serap ın abisi tv de dediki;
''kardeşinize evden çıkarken iyice sarılınson görüşünüz olabilir.''
bu ülkede türk ün can ve mal güvenliği ne durumdadır?
Tem de yol kenarında durmuşlar,geçen arabalara molotof atıyorlar,düşünsenize çoluk çocuk geçiyorsunuz
yada otobüstesiniz pat bir molotof.
Kimsenin umuru değillllll.
Ortaçağ insanları,hain, pislik dağ adamları.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
dedim ya bunlara inat. adolf hitlere en yakın siyaseti yapana oyum.en etnik en faşist en milliyetçi.madem öyle ozmaan görüşürüz
taksim meydanına büyük bir dar ağacı bu namussuzlarıda ucunda görmek istiyorum.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
O gösterilerde Molotof atanlara Su Değil BENZİN sıkmak lazım panzerlerden.
kibriti çakacak birisi nasılsa bulunur.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
polis napsın ki abi.ellerine vermişler gariplerin birer tane sopa.pkk lı taş atıyor polisde taşla biber gazıyla karşılık veriyor.böyle mi olmalı.şu ülkede 1 ay sıkı yönetim uygulayacaksın bak bi tane numune lik kalırmıBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO gösterilerde Molotof atanlara Su Değil BENZİN sıkmak lazım panzerlerden.
kibriti çakacak birisi nasılsa bulunur.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolis napsın ki abi.ellerine vermişler gariplerin birer tane sopa.pkk lı taş atıyor polisde taşla biber gazıyla karşılık veriyor.böyle mi olmalı.şu ülkede 1 ay sıkı yönetim uygulayacaksın bak bi tane numune lik kalırmı
Sadece yazıklar olsun diyebiliyorum. k24k24k24 :040::040::040:Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
bu soysuzlara cebir kullanılacak.görün bakalım ondan sonra sokağa çıkıyorlarmı.adam olsalar karşılıklı konuşursun.bunlar soysuz adam değilki.devletin bütün imkanlarından yararlan sonra ben devleti tanımıyorum de.cibiliyetsiz,karaktersiz,terörist(dtp) hepsini asacaksın ki şehitlerimizin acısı az da olsa hafiflesin*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
bu arada ne tl miz varmış papaz nerde dolar tl nerde.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum