Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    65,150'e çift tepe olarak geçer(li) mi????
    Tepeyi boşver .. Böyle kapatırsak biz buna haroşo deriz.. Ters yüz olmuş olur..
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• sungur
      Bağımlı
      • 19 Mart 2009
      • 0

62700 e bir binlik daha var ey piyasa duy sesimi

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        62700 e bir binlik daha var ey piyasa duy sesimi

Az sona geliyor..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• bogazici77
          .............
          • 11 Temmuz 2009
          • 1920

piyasa yıkılsın da altında kal efg işallah yarrabbbiim
          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• sekube
            Katılımcı
            • 04 Haziran 2009
            • 24

*meredith whitney, "tüketiciler daha iyi hale gelmiyor"

*meredith whitney, "abd'de bir çok eyalet büyük finansal zorluklarla karşı karşıya"

*meredith whitney, "mortgage faizleri kaydadeğer oranda yükselecek"

*meredith whitney, "faizlerin 2010 yılının başlarında yükselmesini bekliyorum"

*meredith whitney, "mortgage hacimlerinin hızla düşmesini bekliyorum"

*meredith whitney, "kredi kayıplarını kayda değer şekilde artmasını bekliyorum"

*meredith whitney, "abd ekonomisi son 10 yıldır emlak sektörü tarafından yönlendiriliyor"

Ne varsa kadınlarda var, al sana bir cadı daha

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

www.indirrrrrrrrrrrrrr.com hadi sevgili PY m göreyim seni..

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Hıc parıte ongorume gore hareket etmedı, long fırsatı da vermedı bodozlama daldılar asagı..

Netıcede bugun pozısyonsuz kaldım.. Nerden ne cıkarırım dıye kasıntı tutuyor ama cıkacak bır sey de yok..

En ıyısı forumda laklak yapayım...

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Benım para kazanmam ıcın bandın kırmızı yapıp yesıle donnmesı gerekır, Yatayda para kazanırım ben, kardesım bar bırak donmeyı, trende gırmıs basıyorlar da basıyorlar,

Bugun bana mama cıkmaz en ıyısı bulasmayayım...

Yorum

• CATEDRAL
                    TATLI CADI
                    • 26 Şubat 2009
                    • 897

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hıc parıte ongorume gore hareket etmedı, long fırsatı da vermedı bodozlama daldılar asagı..

Netıcede bugun pozısyonsuz kaldım.. Nerden ne cıkarırım dıye kasıntı tutuyor ama cıkacak bır sey de yok..

En ıyısı forumda laklak yapayım...
                    GbpUsd yi kapatınca E/D yakaladım yarı yoldan.. Ona dalıverdim en son..

Ama şimdi sorsan yeni açılacak poz yok walla..

Yorum

• sungur
                      Bağımlı
                      • 19 Mart 2009
                      • 0

papaz,altın ölümüne susamış

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

Bır tane fukara parıte buldum, Eurchf dur bunu takıp edeyım, 10 pıpste olsa kazansam corba parası cıkar..

Yorum

• tractact
                          TOBOma
                          • 19 Kasım 2007
                          • 560

spot100'de 49,700 ve 49,200 destekleri var... bu destekleri kırmadıkça eski zirvesine gitme ihtimali olduğunu düşünüyorum... 49,200 kırılırsa şortlarımın üstüne şort giyerim

Yorum

• KUTERO
                            Beybaba
                            • 19 Temmuz 2007
                            • 437

Papazın baba desteği 1.4720 de..
                            Buraya kadar inen oraya kadar da gider..
                            İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                            İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bır tane fukara parıte buldum, Eurchf dur bunu takıp edeyım, 10 pıpste olsa kazansam corba parası cıkar..
                              Debelenme.. İstediğin çorba olsun .. ben sana yaparım

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                GbpUsd yi kapatınca E/D yakaladım yarı yoldan.. Ona dalıverdim en son..

Ama şimdi sorsan yeni açılacak poz yok walla..
                                Sabah 5 de kalksaydım, tam benım sıstemlıktı, temız para verecektı ama su an hepsı alt banda gelmıs, olay bıtmıs..

Alt band altında oldugu ıcın trend var longlanmaz, Burdan shortlanmaz da..

Sadece su an laklak zamanı...

Bıraz kendımı ovebılırım... Ne kadar basarılı oldugumu yazabılırım..

Bu arada dıger topıklerde kavga cıkarabılırım..Başkalarının avukatlıgını yapabılırım..

Boşlukta adam ne yapacagını şaşırıyor gerçekten hehehe

Yorum

Working...
                                X

Debug Information