zaGor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tepeyi boşver .. Böyle kapatırsak biz buna haroşo deriz.. Ters yüz olmuş olur..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster62700 e bir binlik daha var ey piyasa duy sesimi
Az sona geliyor..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
piyasa yıkılsın da altında kal efg işallah yarrabbbiimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
*meredith whitney, "tüketiciler daha iyi hale gelmiyor"
*meredith whitney, "abd'de bir çok eyalet büyük finansal zorluklarla karşı karşıya"
*meredith whitney, "mortgage faizleri kaydadeğer oranda yükselecek"
*meredith whitney, "faizlerin 2010 yılının başlarında yükselmesini bekliyorum"
*meredith whitney, "mortgage hacimlerinin hızla düşmesini bekliyorum"
*meredith whitney, "kredi kayıplarını kayda değer şekilde artmasını bekliyorum"
*meredith whitney, "abd ekonomisi son 10 yıldır emlak sektörü tarafından yönlendiriliyor"
Ne varsa kadınlarda var, al sana bir cadı daha
Yorum
-
Yorum
-
GbpUsd yi kapatınca E/D yakaladım yarı yoldan.. Ona dalıverdim en son..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHıc parıte ongorume gore hareket etmedı, long fırsatı da vermedı bodozlama daldılar asagı..
Netıcede bugun pozısyonsuz kaldım.. Nerden ne cıkarırım dıye kasıntı tutuyor ama cıkacak bır sey de yok..
En ıyısı forumda laklak yapayım...
Ama şimdi sorsan yeni açılacak poz yok walla..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Papazın baba desteği 1.4720 de..
Buraya kadar inen oraya kadar da gider..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Debelenme.. İstediğin çorba olsun .. ben sana yaparımteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBır tane fukara parıte buldum, Eurchf dur bunu takıp edeyım, 10 pıpste olsa kazansam corba parası cıkar..
Yorum
-
Sabah 5 de kalksaydım, tam benım sıstemlıktı, temız para verecektı ama su an hepsı alt banda gelmıs, olay bıtmıs..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGbpUsd yi kapatınca E/D yakaladım yarı yoldan.. Ona dalıverdim en son..
Ama şimdi sorsan yeni açılacak poz yok walla..
Alt band altında oldugu ıcın trend var longlanmaz, Burdan shortlanmaz da..
Sadece su an laklak zamanı...
Bıraz kendımı ovebılırım... Ne kadar basarılı oldugumu yazabılırım..
Bu arada dıger topıklerde kavga cıkarabılırım..Başkalarının avukatlıgını yapabılırım..
Boşlukta adam ne yapacagını şaşırıyor gerçekten
hehehe
Yorum
Yorum