Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
geçen sefer katliama şahit olamamıştık ama bu sefer gözümüzün önünde biz bakarken kıtır kıtır kesecekler ayucukları k24ben de şortum bu arada cathy ablamın belirttiği 63025 i bekliyom kat'i surette
Awww... cıxxx.. 62.025 te fit olabilirim.. 63.025 te müebbet devam eder..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Awww... cıxxx.. 62.025 te fit olabilirim.. 63.025 te müebbet devam eder..
valla onlar bizden kepçeyle alıyo biz anca kırıntılarla idarfe ediyoz işte napak 635oo den açtıydım ben 500 pointe razıyım şimdilik hem yukarı gedeceezz daha deyuu korku veriyo deyyu.zzlar ben de tırsıyom k24
papaz 1.4770'i kırarsa güzel olur ya
Ben amcamın konuşmasında kadar tehteravallinin diğer tarafına mı geçsek eger buralarda dip yaparsa şayet
gecen alt pivot çizgisi 14630-14600 kanal çizgisinden dönmüştü
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Geçen hafta Salı'dan başlayan yükseliş trendinin düzeltme hedeflerinden 1 tanesi %50 geri alım seviyesi olan 60.500 dür. Daha bunun %62 si bile var.
Ha nerden döner takip edin iz sürün
O nedenle hedefinizi küçük komayın
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Geçen hafta Salı'dan başlayan yükseliş trendinin düzeltme hedeflerinden 1 tanesi %50 geri alım seviyesi olan 60.500 dür. Daha bunun %62 si bile var.
Ha nerden döner takip edin iz sürün
O nedenle hedefinizi küçük komayın
Pis bi teknik var da.. Yarın çıkacak karara bağlı..Koymak istemiyorum o grafı şimdilik..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum