Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
100 endeks 22000 lerden 26000 ya geldiğinde 44000 i görür bu endeks diyerekten kimsenin cesaret edemeeyceği bir yorumda bulunmuştunuz ve haklı da çıktınız..dolayısıyla şu an kısa diyorsanız beni huzursuz etmiş oluyorsunuz çünkü sistemim hala sat vermedi. siz diyorsanız vardır bir şey arkasında diyerek sistemin erken sat vermesi umudu ile yaşayalım
100 endeks 22000 lerden 26000 ya geldiğinde 44000 i görür bu endeks diyerekten kimsenin cesaret edemeeyceği bir yorumda bulunmuştunuz ve haklı da çıktınız..dolayısıyla şu an kısa diyorsanız beni huzursuz etmiş oluyorsunuz çünkü sistemim hala sat vermedi. siz diyorsanız vardır bir şey arkasında diyerek sistemin erken sat vermesi umudu ile yaşayalım
İnşallah inşallah...:081:
hevesle sizden mesaj bekliyos:081::081:
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Ağzından bal damlıyor... Şunu %4.8 değer kaybı yapsak
yok yok long olan dostlarımız var... onlara stop olma şansı verelim (gerçi onlar bizi 2 dk içinde 2bin puan yaktılar da neyse) yarın da %4,8 değer kaybı yaşarız
Yorum