CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gold matriksde:1161.72..1060.78 daydı cuma kapanışı
mt4 de daha açılmadı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
kahveyi koy ocağa..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla bende de kısalar var ne yapacağım bilemiyorum. aslında kapatıp sabah bakmak gerek ama poz kaçırma sevdasından kaçamıyorum.
1 fincan sonra gözlerin açılınca zaten sabaha kadar durursun..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGold matriksde:1161.72..1060.78 daydı cuma kapanışı
mt4 de daha açılmadı..
fiyat cuma kapandığı rakamlarda 1160.85söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
E/D haftaya zayıf başladı..Daha iyisini beklerken..Artmasını beklemeye devam...Bu kadar artacağına emin olmam hiçte doğru değil gerçi...Du bakali nolcek ?kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
sabaha kadar parti veriris..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla bende de kısalar var ne yapacağım bilemiyorum. aslında kapatıp sabah bakmak gerek ama poz kaçırma sevdasından kaçamıyorum.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Treyd ederken için dedim..BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunluk bakısa laf atıyordunnn
Cuma akşamı yoktum.. Kokoreç yemeye kaçmıştık.. Piyasa kapanmış:040: Açık kaldı kısalar:081:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Sevgili Simurg'un mesajını yanlış anlamanızı anlıyabiliyorum. Yani işin iç yüzünü bilmeyen bir insan alınabilir.Emek veren bir yazar olarak da bir imaja sahiptiniz gözümde.Her ne kadar trade yönteminizi takip etmesemde.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok gıdecem , yok kalacam, yok 31 aralıga devam edecem...
Gıdersen veya kalırsan basımız ustınde yerın var, Ama bu naza poza cekme nedır onu anlamadım,
Sanırsın kı adam altın dagıtıyor, senın gordugunu TA dan anlayan herkes gorur,
Bız burada dostluk adına varız, yalakalıga gelemem,
.
Ancak yukarıda yazınızla haddinizi aşmışınız. Meğerki boş yere saygı duymuşum size. M.Doğanayın trade başarısının sadece TA değil artı piyasayı koklama yeteneği olduğunu atlamışınız.Yani hiçbirinizde olmayan bir yetenek.
Yolun açık olsun.İster burda devam et ister başka forum kur.Yolun açık olsun ya da olmasın çok da umurumda değil.
Arada bir takip ettim sizi. Sonra hep iyiki uymadım dedim içimdenCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPek yanlış anlama olduğunu düşünmüyorum..
İkide bir de gidicemlerine alıştığımız bir arkadaşımızın yazısı üzerine kurumsal tavır bu şekilde alınıyorsa.. Yanlış anlama demek çok zor olsa gerek..
Bizler burada boşuna emek verdik demek ki..üzüldüm..
En son geçen Cuma neredeyse 400'den short açacaktım sizden etkilenip. iyiki açmamışım. 300 puanımı boşa yiyecektiniz.
Size de iyi emekler
Yorum
-
BU yetenegının olması kendısı ıcın cok sevındırıcı, Bana faydası olacagını zannetmıyorum...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterM.Doğanayın trade başarısının sadece TA değil artı piyasayı koklama yeteneği olduğunu atlamışınız.Yani hiçbirinizde olmayan bir yetenek.
Yolun açık olsun.İster burda devam et ister başka forum kur.Yolun açık olsun ya da olmasın çok da umurumda değil.
Lakın sız kendısınden çok nemalandığınız belliki, silahşörlüğe soyunmuşsunuz..
Peçeteciliğin alemi yok...
Arkadaş burada gayet olgun bir şekilde yazdı... Bende yazdım...
Keşke bana yolumu gösterecek bilgin olsa da yolumu sana sorsam...
benı etkılemek ıcın ya benden akıllı olman lazım, ya da benden daha cok paralı...
Sende hangısının oldugu dusunuyorsun ?
Yorum
-
sevgılı volvo kardes uzulme kımılerı trıbune oynamayı cok sever.kim varki murat abı gıbı her pozısyonunu yazabılen 200 den fazla sayfa olmuş forum acılalı yaptıgı işlemleri eş anlı yazan ve bu kadar yuksek trade basarı oranı olan kım vardır.ben murat abıden baskasını tanımıyorum.ıkı grafık çiz 9 öngörunden bırı tutsun her gece sl yapmayacagım dıye uykusuz kal sonrada gel ahkam kes ne guzel....
bu pıyasa yıkılır yıkılır........
Yorum
-
şimdi 3 e düştüPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspritler çok yüksek halan daha eskiden böyle değildi
gbp-usd de 4 usd görünüyor.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Aferim sana .. iyi ki açmamışsın .. Allah insana akıl fikir vermiş..Herkesin parasına geçer sözü..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arada bir takip ettim sizi. Sonra hep iyiki uymadım dedim içimden
En son geçen Cuma neredeyse 400'den short açacaktım sizden etkilenip. iyiki açmamışım. 300 puanımı boşa yiyecektiniz.
Size de iyi emekler
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Her ikisi desem inanırmısınteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenı etkılemek ıcın ya benden akıllı olman lazım, ya da benden daha cok paralı...
Sende hangısının oldugu dusunuyorsun ?
Yorum
Yorum