Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kusura bakmayın ama yazdığınızdan pek bir şey anlayamadım...hafta sonu yorgunluğundan olsa gerek+rakı sanırım...;)PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşündüm de Teo abi bir adamdan bahsetmişti merkez bankalarını dürüst davrandıklarından 1 haftadır japonya maliye bakanıyla toplantı yapıyor başbakan ve pazartesinden beri yukarı yaptı.
Yorum
-
Yorum
-
eliotculara göre kraliçe 1.6440
5. dalga hareketini tamamlıyor. 1.6430 altına düşseydi duble daha satacaktım. artık kapatıyorum bu pozuda.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu topıkte erkekler travestı olacak,
Yahu Mordak UsdJpy dımdık kalkmış gozünu seveyım,ilaki oturacan üzerine..
(hoşgörüne sığınarak...)
hehehe
USD/JPY Short 90,597 FED e güven gerisini merak etme sen..
1 kerede Kaybının nedeni FED olsun yahu..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
yaw üstad ne yaparsın....geldim gittim çıkıyor şöyle bir baktım 1 haftadır eee dürttü şeytan yine....;)teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hafta sonu boş kalmasın zararla gireyim dedim...
Yorum
-
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 kerede Kaybının nedeni FED olsun yahu..
Yahu Ne Fed Meraklısı oldun sen, zenci mi bu
hehehe
Yorum
-
hee yaw...çok yaşayasın....:081:lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD/JPY Short 90,597 FED e güven gerisini merak etme sen..
1 kerede Kaybının nedeni FED olsun yahu..
Yorum
-
oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbarlar H1 degil Teo abi H8, senin anlattıgına tam oturuyordu o yuzden oyle gostermek istedim once yukarı cıkıyor sonra %38,2 den short bunu dogrumu anlamısım dıye sormak istemistim
eger acılıs yukarı olursa gunluk barda, yon asagı...
ozellıkle de hıc open altına ınmedı ıse...
O zaman tepeden % 38.2 cekılınce shortla gunluk bara gore...
2) eger once asagı , sonra yukarı yaptı ıse, % 38.2 yı bosver dırek range'e bak...
Soylekı 150 pıps yukarı gıttı ıse, 151 pıps asagı gıdınce shortla...
Yorum
-
tetpki icin aceleci olunmamalılafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE/D long 1,4835
SP Long 1100
Gold long 1159
Stagflasyon her genç kızın rüyası..
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
deme böyle abi yaw....eur-jpy 1 haftada 2 gün eksik 450 pips indi ve 700 pips çıktı...usd-jpy nerdeyse 600 pips tepti....gbp-usd 400 indi 400 çıktı arada 300 indi falan filan.....daha ne olsun....E/D yi saymıyorum....in-çık 700-800 pipslerde....son bir hafta....daha ne olsun.........teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParıteler aslında ne dusuyor ne cıkıyor, sadece yılbaşına kadar, 200 pıps dusuyor ertesı gun 200 pıps kalkıyor..
Bu seneyı de boyle kapatırlar...
Ne göçerler ne çıkarlar...
Yorum
-
Adamın biri ameliyatla kadın olmuş..Sonrada Lezbiyen olmuş...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu Ne Fed Meraklısı oldun sen, zenci mi bu
hehehe
Sen tabi Küçük Bernankeyi adam yerine koymuyorsun..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdamın biri ameliyatla kadın olmuş..Sonrada Lezbiyen olmuş...
.
yahu bır kadınla yatmak ıcın de ne çileler çekmiş garibim
heheheh
doğru yolu bırakıp eğri yoldan gitmiş amacına ulaşmak için, kesin indikatörcüdür bu...
heheheh
Yorum
-
mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkusura bakmayın ama yazdığınızdan pek bir şey anlayamadım...hafta sonu yorgunluğundan olsa gerek+rakı sanırım...;)
demek istediğim şu japon merkez bankası müdahale etti
.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum