PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Az önce baktım.. 91.80 de OBO sağ omuzu oluşuyor.. Orada dikkat olmak gerek..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
-
kesin mitractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4152 kırarsa 1,4090 sağlam destek... bilginize...

YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Kesinmiş baaaBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesin mi

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bende kıllandım bu işten..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen Amerıka'nın ılk defa Tokyo ıle dusen,Avrupa ıle dusen,seanslara eslık ettıgını gordum,
Bunda bır çapanoğlu var,
V çıkışı yaparlarsa hiç şaşmam...
Ya Caponlarla anlaştılar veya son anda bir iyilik düşünecekler..
Ortalamalar çookk geride kaldı..V yi bende bekliyorum işin doğrusu..
Yunanistanı dolayısıyle öroyu kurtardık haberleri eşliğinde..
Sotaya yattım bekliyorum..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
hangi saat diliminde OBOCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAz önce baktım.. 91.80 de OBO sağ omuzu oluşuyor.. Orada dikkat olmak gerek..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1,4194catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkesinmiş baaa
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
ortalamalarla ilgili bir çalışma yaptım tam şu anda bir kesime var ama kim kimi kesiyor anlıyamadım. buda karışık bir iş anlaşılan bu konuda ders almam gerekiyor.
)
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Günlükte..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangi saat diliminde OBO
Amannn resmi alırken sol tarafı kırpmışım.. 88.50 lerde de TOBO nun omuzu Tamamlanıyor.
Bu da E/D 1.38xx-1.39xx yada buralardan bi tepki sonra E/D çöküş senaryosuna uyuyor..
Yorum
-
1,4103-1,4094 arası biraz git gel yapıp 1 dklıga gore tobomsu birseyler yapmaya calısabilir o yuzden ben 1,4100 dan kapadım gidersede yolu acık olsunNUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4102 long. sl1.4192, kar profit take 1.4148.Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
stoplatıralar cok yakına koymussunuz (benim stop 1,4086NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4102 long. sl1.4092, kar profit take 1.4148.
Yorum
-
1.41 psikolojik direncine guvendim biraz.BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstoplatıralar cok yakına koymussunuz (benim stop 1,4086
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Bu ne ola ki?NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.41 psikolojik direncine guvendim biraz.
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu ne ola ki?
Yorum

Yorum