Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kraliçe 1.62 yi kırarsa kanalın dışına çıkar almak istiyordum dün alllahtan gelmemiş 1.6230 dan alacaktım.
burdanda alamadı şimdi kırar korkusundan ama çok sağlam alıcısı var hayretle izliyorum.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
kraliçe 1.62 yi kırarsa kanalın dışına çıkar almak istiyordum dün alllahtan gelmemiş 1.6230 dan alacaktım.
burdanda alamadı şimdi kırar korkusundan ama çok sağlam alıcısı var hayretle izliyorum.
kırdı
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Orkun Paşam hoşgelmiş
ilk hedefim 1.4030 ikinci çıkış noktamı 1.3980 de
6-7 ay soluksuz çıktı üç gün düşebilir. diye düşünüyorum çünkü bunlar hiç bir şeyi normal yapmıyorlar onu anladım tabiki bakıp görecea buda deneyim olacak bana
Orkun Paşam hoşgelmiş
ilk hedefim 1.4030 ikinci çıkış noktamı 1.3980 de
6-7 ay soluksuz çıktı üç gün düşebilir. diye düşünüyorum çünkü bunlar hiç bir şeyi normal yapmıyorlar onu anladım tabiki bakıp görecea buda deneyim olacak bana
Hoşbulduk pipsycim, Erol Abi bir önceki sayfada vermişti oranları, bekliyoruz
Yorum