Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu arada fibolar çok iyi çalışıyor 1.4214 den sattım 1.4153den kapattım bunu fiboların çaışıp çalışmadığını görmek için demoda yaptım. ilk denemem değildi her seferinde çalışıyor. Dikkatinize...
Daha önce Erol Abide dikkati çekmişti, pekiştirmek için tekrar yazdım.
teşekkürler abla indicatör için bir deniyeyim:081:
bugün çok üşüdüm uyku bastırdı. dinlendim geldim. gene çökmüş ben satamamadan çok zayıf demekki çok abd li yapar herhalde bende satarım
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
bu arada fibolar çok iyi çalışıyor 1.4214 den sattım 1.4153den kapattım bunu fiboların çaışıp çalışmadığını görmek için demoda yaptım. ilk denemem değildi her seferinde çalışıyor. Dikkatinize...
Daha önce Erol Abide dikkati çekmişti, pekiştirmek için tekrar yazdım.
1,4152 kırarsa 1,4090 sağlam destek... bilginize...
geçmiş olsun kırdı. tepkiler olsada iflah olmaz artık. Nazar değmesin diye söylememiştim 1.5045 dan açtığım pozu (0.1 oranı denemelik) 1.4145 den kapattım. Uzun vadeli pozlarda iyi getiri sağlıyormuş Keşke 1.0 lık açsaymışım
Last edited by OrkunLeo; 20 Ocak 2010, 14:04.
Sebep: 1.5045 olacaktı.
Yorum