oguzt Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
her vadede..5-15-30... bi deneyin..memnun kalacaksınız..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
cok tesekkur ederim Kutero abi hemen sablonumu olusturdumKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher vadede..5-15-30... bi deneyin..memnun kalacaksınız..
eur 5 dklık
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Kaptan abimde tecrübeli pazarcılar gibi vallaKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher vadede..5-15-30... bi deneyin..memnun kalacaksınız..

Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Ayıpsın abi senden kıymetlimi hemen gonderiyorumOrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOğuzcum, grafiğindeki sağ alt köşedeki göstergeden istiyorum haberin olsun
Çok şıkmış.
THV3 InfoPanel.zipBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeliyo...69,5 geldivobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeliyo..
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
kim geliyorvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeliyo..
aslanlar, kaplanlar, canavarlar
askerliğimi hatırladım bir an
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Oğuzum sağol, kardeşim benim.:081:oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyıpsın abi senden kıymetlimi hemen gonderiyorum
[ATTACH]532[/ATTACH]Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
O da geldi ...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıra 69 da
Şimdi sabaha kadar dua zamanı
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Yettim gari...
İMF işi olmuyomuş
Spot habere yetişememiş:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
E/D de 1.4080-96 arası satışlarım vardı gitmişler.. HO...
OB 0.24 te .. Birazdan E/D için kardinal çağırıcam
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum