teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman euro da çıkar bu iki parite ters orantılıdır. ordan bir sağlama yapsan sistem ne diyor?
saglamaya gerek yok, sısteme guvenırım...
Eurusd ıcın ıse bugun buna bulasma ne yapacagı bellı degıl dıyor...
Yorum
-
sen bir baksan diyorum euro kısa pozları olan var ben gibiteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaglamaya gerek yok, sısteme guvenırım...
Eurusd ıcın ıse bugun buna bulasma ne yapacagı bellı degıl dıyor...
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
usdchf duserse kım ne yapar bılemem ama usdchf sat dedı..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bir baksan diyorum euro kısa pozları olan var ben gibi
eurusd ıse ne yapar bılmıyorum ama normalde onunda eşek değilse azıcık tepmesı lazım,1 hafta boyunca dustukten sonra
hehehe
Yorum
-
Wayy beee.... vob da ne final oldu haa... son yarım saatte 750 verip, 700 geri aldılar....bizim hesap gitti geldi...67,5 dan alıp 68 den vermek ortalama düşürmek vardı ya sisteme bariz ters de işlem yapılmazki kardeşim...
Neyse cümleten hayırlı haftasonları...Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
voba ağırlık vermiştim bugünde.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerdesiniz sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok
demek pusudasınız haydi bakalım.
bu arada kraliçe tepki veriyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
EURCHF Aralık ayı ortalarında 1.50 seviyesini aşağı kırdıktan sonra yavaş bir gerileme sürecine girdi ve dün 1.47 seviyesinin altında dokuz aylık yeni bir dip oluşturdu (1.50 seviyesi, İsviçre Merkez Bankası’nın piyasaya müdahale etmek için izlediği bir seviyeydi).
İsviçre Merkez Bankası (İMB) son birkaç haftadır piyasaya müdahale edebileceğine dair bazı sözlü açıklamalar yapsa da, herhangi bir müdahale gerçekleştirmedi. Piyasanın şu an en son 12 Mart 2009’da görülen (ve İMB’nin piyasaya müdahale ettiği) dip seviye olan 1.4753 seviyesinin altında olduğu düşünülürse, İMB’nin şu ana kadar piyasaya müdahale etmesi beklenebilirdi; ancak bu gerçekleşmedi. Avrupa Para Birliğine üye bazı ülkelerindeki bütçe sorunları, İMB’nin İsviçre Frangı’nın bir miktar değer kazanmasına izin vermesine neden olmuş olabilir; ancak ben İMB’nin piyasaya her an müdahale edebileceği görüşündeyim.
Piyasa dün 2009’un dip seviyesi olan 1.4579 seviyesine oldukça yaklaştığı için, dün TD Combo, bugünse TD Sequential göstergeleri bir 13. adım alış formasyonu oluşturdu. TD Sequential göstergesi aynı zamanda haftalık grafiklerde de bir 13. adım formasyonu oluşturdu; ancak bu formasyon uzun bir zaman diliminde oluştuğu için, bu formasyona dayanarak işlem yapmak şu an oldukça zor.
Ben, EURCHF’nin kısa vadede günlük TDST direnci olan 1.5138 seviyesine kadar yükselebileceğini düşündüğüm için, 1.4480 seviyesinin altına stop koymak şartıyla 1.46 seviyesinin altına doğru gerçekleşecek gerilemelerin alış amaçlı kullanılabileceği görüşündeyim. Euro opsiyonların piyasa fiyatına göre değişen 1 aylık volatilite (1 month implied volatility) tekrar %4 seviyelerine gerilediği için, opsiyon işlemleri yapabilen oyuncular Euro’da alış yönünde kısa vadeli dijital opsiyon (binary option) almayı düşünebilirler.
Saygılarımla,
Paul Day
Migbank
Yorum
-
geçmiş olsunakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4150 euro kontratları 1,4165 kapadım iyi bunlardan kazasız belasız kurtardık...sabrın sonu selametmiş...
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum