Herhangı bır parıte yok su an sıstemıme uyan, sadece Eurjpy kaldı, bıraz yukarı yaparsa longlayabılırım, Onu da yapmaz ıse sanırım bu haftalık bu kadarlıkla kalacak...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Channel Scalping te bayagı bir yol aldım sanırım. Donchain özellikle favorim. Dezavantajı çok nadir işlem yapıyor. Ayda toplam 3-4 saat pozda duruyor. Profit factor %2-2.5 arası.. Bollinger band da RSI ile kullanmaya çalışıyorum. Tek EU'da işlem yapıyorum.(300 usd deposit ile ancak tek parite oluyor )..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterama malesef gene kaçırdım yaaa. gitmiş :(
Yorum
-
ablam neden çıkmıyor sesin?
benim gibi geziyormusun yoksa bugün cuma nede olsa
ablacım büyük bantlar cuma kırılır 14025 kırdımı duaları okuyacaz.
ortlamaladan oluşan sistemim tuttu 14160 kısa poz duruyor gecerse 142 tekrar denerimsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Durrr.. Gitme..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşşş nedir bu sesizlik nerde millet ya küsmüyüz?
yoksa herkes terstemi yakalandı? bende gideyim bari
Kulağımızın üzerine yattık bekliyoruz..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
-
dün longtuk ne değişti?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanana kadar USdchf short...
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bugun cuma ya haftasonu modunaPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşşş nedir bu sesizlik nerde millet ya küsmüyüz?
yoksa herkes terstemi yakalandı? bende gideyim bari
erken girmisim ben sabahtan beri tek islem yapmaya elim gitmedi
oyle bos bos baktım ekrana baktıgımdan da anlamadım garip bir moddayım
dizi seyredeyim bari supernatural yeni bolumu gelmis
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün longtuk ne değişti?
benım sıstem sat , fırsatı kacırma dedı...
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDurrr.. Gitme..
Kulağımızın üzerine yattık bekliyoruz..
nerdesiniz sabahtan beri bakıyorum kimsecikler yok
demek pusudasınız haydi bakalım.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum