sungur Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ufukta düşüş görünmesine karşın (NU ya göre) göstergelerin soğuması yeni bir yükseliş için kendine marj yaratıyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Değiştirmedi..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
evet pekte bırhareket olmadı 15:30 da abd işsizlik basvurusu verileri ile trichet basın acıklması yapıcakmıs
bugun daha siftah yapamadım yaw hıc gozumu kesen hareket bulamadım kendıme goreBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
papaz kafayı yedi..karar veremedi bi türlü..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Abi dün resmen bayıltana kadar dövdüler...Gelen vurdu giden vurdu...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırdır arkadaşlar
Bir saatten fazladır yazı yazan yok
Biz vob culardan sonra
FX cetesi de çöktümü.....
Uzun açtık stoplattılar, kısa açtık yine stoplattılark24
Eeee bizimkide can dimi..Bizde küstük...
Dahada Davosa gitmiyoruz...
Not; bunun aynısını zaten vobda yaşamıştık bir zamanlar...ama buradaki tek fark hareket çok hızlı oluyor...darbenin nereden geleceğini anlayana kadar...gümm(stop)...
Yorum
-
Bu kaldıraçlı piyasalarıSUAT. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi dün resmen bayıltana kadar dövdüler...Gelen vurdu giden vurdu...
Uzun açtık stoplattılar, kısa açtık yine stoplattılark24
Eeee bizimkide can dimi..Bizde küstük...
Dahada Davosa gitmiyoruz...
Not; bunun aynısını zaten vobda yaşamıştık bir zamanlar...ama buradaki tek fark hareket çok hızlı oluyor...darbenin nereden geleceğini anlayana kadar...gümm(stop)...
icad edenin.................Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Akşam üstü kafaya taktım ODL sayfasına girip hesap açmaya uğraştım 3. kademede sayfa görüntülenemez oldu bir kaç kez denedim yapamadım. Caydım yine. Başka zamana kaldı.
Anlamadığım şey DEMO da bile başında işlem yapmaya çalışırken genellikle zararla yada çok az karla poz. kapatırken geceden verdiğim TP li bekleyen emirlerin süper çalışması :(
ya % 50 zarar yada % 100 kar hedef. eğer poz.da kara geçtiyse akşam eve döndüğümde; zarar etmemesi için : takip eden zarar durdurucuyu çalıştırmak (hiç değilse karın bir bölümünü kilitliyor.)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum

heheh
Yorum