haydaaa papaza bastılar..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Amerikanların işidir..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydaaa papaza bastılar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
degısıklık yok , aynen long...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben seni dinlemiştim ama erken kapatmışım sadece bir kıl aldım kaçtım iki katını verdi namusus.
Usd-Cad ne durumda sevgili Teo ne diyor senin sistem
Yorum
-
kapattım malesef sende yoktun pıstımteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegısıklık yok , aynen long...
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Deminki basış fake diye düşünüyorum..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78.47 tekrar uzun oil..
Bakalım..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
E/D ye verilince kapattım.. 78.26..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oluyor şimdi abla nedir son durum
E/D ye canım sıkıldı çok. Ben biraz ara veriyorum..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Geçmiş olsun, bencede ara vermelısın...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen biraz ara veriyorum..k24
Demoya gec yenıden... Ben bunu cok sık yapıyorum...
Demo yu da sonucta gercek gıbı oynacaksın...
Yorum
-
abla stoklar fazla gelmiş
e-d longa geçtim ardından kapadım çok ani düşüş oldu
bile bile lades oldum
sabahtan doları aldım sonra pıstım... bu piyasa korkaklara göre değilsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
kararsız kaldım, H4 kapanısına kadar tutacagım..
Yorum