Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl bakarsan bak nasolsa farketmiyor..

Karaliçe 1,6150 lere bile iner..Ama önce 1,6400 e çıktıktan sonramı ?(banada aşağısı daha kolay gibi geliyor)

E/D de gün sonu 1,4420 üstünde kapatırsa vatandaşı bir kez daha grafik manyağı yapmış olurlar..

papaz 1.4360-80 aralığından alışlar gelebilir merker olayı geçici yalanlandı ama bilemem
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

açtım kollarımı haydi kızım gell. 1.6250 ye kadar bekliyecem seni inat ettim.
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• lafola
        Tecrübeli
        • 01 Mart 2009
        • 191

Birde öğlen bilmecesi : 100 000 kişiye yazı tura attırıyoruz ..1. 50 000 kişilik gurup ,kişi başına 100 atış , 2. 50 000 kişilik gurupta ,kişi başına 1 milyon atış yapmakta ..

Acaba hangi gurupta % 70 in üzerinde yazı çıkma oranı yüksek olur?
        kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
        titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
        perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• PipsyGirl
          Çalışkan
          • 06 Ağustos 2009
          • 1559

trişed avrupada büyük borç problemi var demiş
          abd de mortege olaylarıyla patlak veren krizden öncelikle abd çıkar mantığı çalışmaya başlıyacak
          çünkü diğer ülkeler daha yeni yeni anlıyorlar gerçekleri
          dolar güç kazanmaya başlıyabilir ne dersiniz

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

bu krizden bir tek japon yeninin etkilenmemesi gerek
            adamlar uzun yıllar deflasyon ile yaşıyorlar.

Yorum

• lafola
              Tecrübeli
              • 01 Mart 2009
              • 191

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              abd de mortege olaylarıyla patlak veren krizden öncelikle abd çıkar mantığı çalışmaya başlıyacak
              ABD de emlak fiyatları amansızca düşerken ,AB de buna benzer bir düşüş oldumu ? Yada ABD de emlak fiyatları yıllar içinde artarken AB de arttımı ..Yoo..
              AB yi bozan bankalarının elindeki paraları nemalandırayım derken ABD ye gitmeleri..AB ülkelerinin borçlulukları elbette Tayyibimin TR si gibi % 50 lerin altında değil..Ama kriz öncesindede maşallahtılar zaten..( başbakanımıza sorsalar onların ülkeyide düze çıkarır)
              Doların işi zor..İstihdam rakamları çok uzun süre berbat gelecektir(hatta hiç düzelmeyecek gibi geliyor )..Faiz arttırımına bir türlü gidemeyecekler..
              Neyseki en sağlam yerdeyiz..Türkün lirası en güveniliri..Tıpkı İstikbal vadeden diğer vasıfları gibi..

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

E/D kalın kırmızı bir bar çekmek üzere gibi geldi bana..
                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• PipsyGirl
                  Çalışkan
                  • 06 Ağustos 2009
                  • 1559

ABD de emlak fiyatları amansızca düşerken ,AB de buna benzer bir düşüş oldumu ? Yada ABD de emlak fiyatları yıllar içinde artarken AB de arttımı ..Yoo..
                  AB yi bozan bankalarının elindeki paraları nemalandırayım derken ABD ye gitmeleri..AB ülkelerinin borçlulukları elbette Tayyibimin TR si gibi % 50 lerin altında değil..Ama kriz öncesindede maşallahtılar zaten..( başbakanımıza sorsalar onların ülkeyide düze çıkarır)
                  Doların işi zor..İstihdam rakamları çok uzun süre berbat gelecektir(hatta hiç düzelmeyecek gibi geliyor )..Faiz arttırımına bir türlü gidemeyecekler..
                  Neyseki en sağlam yerdeyiz..Türkün lirası en güveniliri..Tıpkı İstikbal vadeden diğer vasıfları gibi..
                  AB içinde emlak krizi çıkar demiyorum ama şirket iflasları ülke batmaları yunanistan bu gibi örnekler çoğalır ise o zaman Ab de krizden korunmak için
                  önlem paketleri alacaktır. veya problem yapan ülkeleri Ab den atabilirmi onu bilemem.

Yorum

• KUTERO
                    Beybaba
                    • 19 Temmuz 2007
                    • 437

Almanya ekonomi bakanı demeçleri var..
                    Öyle büyük bir kredi çöküşü beklemiyoruz..
                    İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                    İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• PipsyGirl
                      Çalışkan
                      • 06 Ağustos 2009
                      • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      E/D kalın kırmızı bir bar çekmek üzere gibi geldi bana..

Kıss ne göz var sende bea
                      ortalık kıpkırmızı olacak inanıyorum.

Yorum

• delidayim
                        Katılımcı
                        • 26 Mayıs 2009
                        • 214

emlak fiyatları nasıl artmadı ab de anlayamadım,
                        çok ta iyi artış yaptı,bizdede 2005 sonu 2006 başı ivmeyi arttırarak fiyatlar uçuşa geçti,
                        asıl benim söyleyeceğim şey şu,fiyatlardaki düşüş abartılıyor.
                        yok bu düşüş.
                        her hafta almanya ve amerika da ki akrabalarla görüşüyorum.
                        almanyada çok akraba var ,kimisi inşaat yaptırdı kimisi 1
                        yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• lafola
                          Tecrübeli
                          • 01 Mart 2009
                          • 191

AB içinde emlak krizi çıkar demiyorum ama şirket iflasları ülke batmaları yunanistan bu gibi örnekler çoğalır ise o zaman Ab de krizden korunmak için
                          önlem paketleri alacaktır. veya problem yapan ülkeleri Ab den atabilirmi onu bilemem.
                          İfade etmek istediğim şudur: AB tutucu bir alandır..(zaten krizde onların etkisi yotur)
                          Eğer AB de sorun çıkarsa ne yapabilirler ? Önce kalan faizi indirirler sonrada para basmaktan başka yeni bir icat yok..Bu varsayımsal durumda dolar göreceli değer kazanırmı ? kazanamayadabilir..Neden ? Ana Aset sorunu ABD de ..Ana sorun sahibi daima daha fazla para basar ..

Yorum

• delidayim
                            Katılımcı
                            • 26 Mayıs 2009
                            • 214

emlak fiyatları hiç te öyle değil .abd de artarken hem ab de hemde bizde arttı.
                            düşüş olayı ise bambaşka bir konu.
                            bence abartılan konu düşüşlerin ölçüsü.
                            abd de ev alan akrabam var 2007 de mortgage ile.
                            boston da fiyat düşüşü yok diyor.
                            almanyada çok akrabam var kimisi inşaat yaptı yeni.kimileri bir artı bir dairelerde oturuyor,en ucuzu 450 euro kira ile,almak mümkün değil deniyor..
                            düşüşün d si yok diyolar.
                            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

İfade etmek istediğim şudur: AB tutucu bir alandır..(zaten krizde onların etkisi yotur)
                              Eğer AB de sorun çıkarsa ne yapabilirler ? Önce kalan faizi indirirler sonrada para basmaktan başka yeni bir icat yok..Bu varsayımsal durumda dolar göreceli değer kazanırmı ? kazanamayadabilir..Neden ? Ana Aset sorunu ABD de ..Ana sorun sahibi daima daha fazla para basar ..
                              Her şeyin iyi tarafına bakıyosun melek gibi adamsın biliyorumda..

Melekler çift taraflıdır..

Eğer karşı taraftaysan o melekler senin için şeytandır
                              Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• lafola
                                Tecrübeli
                                • 01 Mart 2009
                                • 191

ABD de emlak fiyatları düşmüşki ,morkıc bonoları tuvalet kağıdı olmuş ve başta ABD bankaları olmak üzere bir çok AB bankasıda topu atacakken devlet desteği gelmiş..
                                AB de böyle bir emlak balonu oluşmadı..Bunun nedenini baş kapitalist Tibuk söyledi: ABD de 100 eviniz var .Gidip 100 ev daha alıyorsunuz Morkıcla mali sorumluluğunuz aldığınız 100 ev eger batarsa önceden sahip olduğunuz 100 evi ilgilendirmiyor..Ohh ne ala memleket..Ben böyle bir şey avrupada duymadım..TR de olduğu gibi borcun yüzünden ciğerini sökerler adamın..Kısaca 1 milyon ev daha al..eger artarsa senet gibi satar köşe olursun..Düşerse kusura bakma bankacığım..Al ev senin olsun ..eski servetim bana yeter ..Bu arada 2 ay önce N.Y da 10 dönü içinde muhteşem bir villa aldılar 500 000 dolar ..eski sahibi 700 000 den almış bir kaç sene öncesinde ..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information