Gev$erse uygun yine ALIRIzZZ..
FinAL gALası
Collapse
X
-
Ya nassı nassımı$$ imi$$...Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalâ daha 16,4Xx TAbelanda Viop30 TAkılıyon haa, bakALIM "el mi yaman, bey mi yaman"mı$ osSıra palacık.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
Aldığımızı fazlasıyla iade ettik palaya. StopCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
835 e kadar short ekler 850 üzeri stoplarım. Nasip bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Bereketli olsun. Ben ekranı kapatıyorum. İyi akşamşlarAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16,87X short'lar yakaladık" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1Yorum
-
"Be$ dakkada Be$ikTA$" muamelesi $eettik, "üç kuru$a be$ köfteci" palaetDingile. Hemi de kaç tur, düzden tersten.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya nassı nassımı$$ imi$$...
Canımıza değsin.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Haçan bu TArihi zırvaSALlarıda 16,75X kavur kâr aldık ettik & tekrar FLAT filet0 style'ızZ.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16,87X short'lar bile yakaladık.. TAze gün yükseği, ki kaçıncı tur..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Amin inşallah.. Thanks..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bereketli olsun. Ben ekranı kapatıyorum. İyi akşamşlar
İyi akşamlar, hayırlı Cuma'lar..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
A$ağıda & yukArıda tahtada kalan tüm gerçekle$memi$ emirleri de iptal ettik. Bizim kalanlara göre neredeyse TAm orTAlamı$ Zati topu aktifte, uyanık palacık.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haçan bu TArihi zırvaSALlarıda 16,75X kavur kâr aldık ettik & tekrar FLAT filet0 style'ızZ.
Biraz sakince izleyelim bİst'i vesair piYasalArı.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Sırada bİst100 VAR daha halâ TAzeleyebilir ilgi rekor hadisesini.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bİst 100 yapmadı henüz..
Viop30 makas & vade farkı mevzuları ile değerlendirmek lazım..
Viop30 cepte bile ki makkasına vadesine rağmen.
Ki bu da Bi ayrı enteresan style..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Ha Bi de idolü D0War emmisi ile hayali Dax-i girl VAR henüz TAze TArihi zırvalamayan.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sırada bİst100 VAR daha halâ TAzeleyebilir ilgi rekor hadisesini.
Viop30 cepte bile ki makkasına vadesine rağmen.
Ki bu da Bi ayrı enteresan style..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Böyle iyi $imdilik.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
Biraz sakince izleyelim bİst'i vesair piYasalArı.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Yinede yakaladık biraz 16,820 ve ciVARı shortingen konTRatolar. Nice nays style.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle iyi $imdilik.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
Yorum