FinAL gALası
Collapse
X
-
Biraz test edin bakalım. Belki yeni bir şey bulursunuz da biz de faydalanırız.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dediğim gibi ben saatlik ve alt zaman dilimlerinde kullanıyorum. Ortalama üstünde kaldıkça long ama ortalamadan çok açılınca kar al/short
Ortalama altında short , ortalamadan çok açılınca kar al / long yapmaya çalışıyorum.
Pozisyona giriş / çıkış için de Pivot kullanıyorum." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 2Yorum
-
Long'cu hisseciler mahcup olmasın hesabı hayBeye 'reverse-short' mu yapsak kıymetli TAze long'larımızı nedir??, palacık kasıldı kaldı kaçamıyo yukarılara anca altına kaçırıyo.. Hele hareketlere TAvırlara bak hele..
Bize güya zırnık koklatmayacak ya Yeminli'Mali'Mübarek and içmi$...___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
Akşam oldu vakit tamam sür yukarıya Pala efendi...
En azından 16625 göster de pozisyona girdiğimize değsin.
Dua niyetine Alfa
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
$u hale bak; Brent peeTR0LL dü$üy0r 'almıyor', D0Wargil çıkıyor 'almıyor', Asya piYasalar +pozitif kapandı 'almıyor', Avrupa borsalar daha daha +yükseliyor 'almıyor', BTC bitli koyin bile çıkıyor yine 'almıyor'..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLong'cu hisseciler mahcup olmasın hesabı hayBeye 'reverse-short' mu yapsak kıymetli TAze long'larımızı nedir??, palacık kasıldı kaldı kaçamıyo yukarılara anca altına kaçırıyo.. Hele hareketlere TAvırlara bak hele..
Bize güya zırnık koklatmayacak ya Yeminli'Mali'Mübarek and içmi$...
yAlana bak günlerdir TArihi zirveye geldi geçti zırvaladı ama artık nafile gayrı biz "reverse long" attık almıyor-alamıyor.
Pehh sana tüüü sana ossıra deyyus palacık...___________________
😀 1Yorum
-
Çok teşekkür ederim üstadım. Test ederim gelişme olursa memnuniyetle paylaşırım.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz test edin bakalım. Belki yeni bir şey bulursunuz da biz de faydalanırız.
Dediğim gibi ben saatlik ve alt zaman dilimlerinde kullanıyorum. Ortalama üstünde kaldıkça long ama ortalamadan çok açılınca kar al/short
Ortalama altında short , ortalamadan çok açılınca kar al / long yapmaya çalışıyorum.
Pozisyona giriş / çıkış için de Pivot kullanıyorum.
☕ 2Yorum
-
Ağzını korkak alıştırma biz bizeyiz. Bas kalayı. Sabah ben öyle yaptımAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
$u hale bak; Brent peeTR0LL dü$üy0r 'almıyor', D0Wargil çıkıyor 'almıyor', Asya piYasalar +pozitif kapandı 'almıyor', Avrupa borsalar daha daha +yükseliyor 'almıyor', BTC bitli koyin bile çıkıyor yine 'almıyor'..
yAlana bak günlerdir TArihi zirveye geldi geçti zırvaladı ama artık nafile gayrı biz "reverse long" attık almıyor-alamıyor.
Pehh sana tüüü sana ossıra deyyus palacık..." Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Ağzımın da dilimin de cebimin de hayatımın da cesaretini GayEt iyi bilir onnar.. Ne korkak alı$tırıcam.
Niyetim $u an sövmekten ziyade paralarını almak..
...
Yalnız gün TAbelalarını değil nihayet +makas oyuncağını bile dipletti 22X.00 style biz longKene, hırbo çakma palacık bademetDingil.___________________
☕ 1Yorum
-
Yahu buradan da kaldırmazsa ne diyeyim. Sabaha göre abd düzeldi Dax düzeldi,petrol düştü. Neyi bekliyor anlamadımAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğzımın da dilimin de cebimin de cesaretini gayet iyi bilir onnar.. Ne korkak alı$tırıcam." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
DiYorum ya bizim ve gibilerimizin long'dan çıkmasını, en azından poz azaltması veya flat ve hatta tekrar short'a dönmesini bekliyor..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu buradan da kaldırmazsa ne diyeyim. Sabaha göre abd düzeldi Dax düzeldi,petrol düştü. Neyi bekliyor anlamadım
Ama long devam $imdilik.. Sürünsün madem üç kuru$luk hain ipnetor.. Nası sövdüm ama aradan dereden, yine yeni yeniden ? ).___________________
👍 1Yorum
-
16540 kapadım. Ekrandan kalkmak zorundayım.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16460 longlarım gelmiş . Hayırlısı bakalım
İyi akşamlar, Bereketli olur İnşaAllah" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Tebrikler..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
16540 kapadım. Ekrandan kalkmak zorundayım.
İyi akşamlar, Bereketli olur İnşaAllah
İnşAllah...
Epeey de yolu VAR gibi daha++.. Zılgıtı da yedi ya TAze TAzelerinden..___________________
👍 1Yorum
-
Metin Hocam x30yvade ve hisselerde grafik çalışıyor fakat XU100 ve XU030 grafiklerinde indikatör çizmedi. Boş çıkıyor. Sizde de öyle mi?
Vadeli ve xu030 yeni zirve yaptı XU100 yeni zirve gelmesi lazım gibi geliyor bana. NU mu olur ne fırıldaklar döner. O zaman anlarız diye düşünüyorum. Hayırlısı inşallah.
😎 1👍 1Yorum

Yorum