16,57X taze dü$ükler epey daha long’landık..
FinAL gALası
Collapse
X
-
Benim gördüğüm fişi öyle böyle çekmeyecekler.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16,61X tüm short’ları kâr al kavurduk & çok az da reverse long’s ba$lamı$ olduk, a$ağı yönlü yeni gün dü$ükleri yakalamalık serpme sakin alım emirleri e$liğinde..
Long işinde aman dikkat . Siz işinizi bilirsiniz ama ben tekrar 16605 ten az miktar shortladım. Bugünün 17755 e stop koydum.
Olur da oralara tekrar sürerse ters piramit arttırarak devam edeceğim.
Açıkçası07/04 boşluğunu kapamaya giderse de şaşmam" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Ayıp ediyon valla..Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe demek üç gün önceye göre de yaptı mı* Ondan sonra sakin bayım. Sakin olup olmadığımı nereden çözdün sayın Alfa üstad.
Neyse başarılar size....___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Yazdığın belli, nası nerden anlıyacaktık ‘iki gün’ e dair parametreni ??. Üstüne böyle tavırlara ne gerek var..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayıp ediyon valla..
Rica ederim yani.___________________
Yorum
-
Üstad maksadını aştın sanırım. Kırmasaydık iyiydi arkadaşı. Sanırım yanlış anladı.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayıp ediyon valla..
Üzüldüm doğrusu. selam ve katkı veren değerli bir dostumuz." Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Yukarı kaçarsa uygun kavur kapamalık niyetli bizim tazecik Long’lar..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim gördüğüm fişi öyle böyle çekmeyecekler.
Long işinde aman dikkat . Siz işinizi bilirsiniz ama ben tekrar 16605 ten az miktar shortladım. Bugünün 17755 e stop koydum.
Olur da oralara tekrar sürerse ters piramit arttırarak devam edeceğim.
Açıkçası07/04 boşluğunu kapamaya giderse de şaşmam
-
Ne maksat aşması yaw naptım ki yani ?Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad maksadını aştın sanırım. Kırmasaydık iyiydi arkadaşı. Sanırım yanlış anladı.
Üzüldüm doğrusu. selam ve katkı veren değerli bir dostumuz.
Evet öyle de bizde selam katkı veriyoruz yani, bizi üzmüş olan o şimdi. Esas ben kırıldım durduk yere..___________________
☕ 2Yorum
-
Hem dalga geçip hem de üstüne sakin demek gerçekten hiç hoş bir üslup değil.
Bunda yanlış anlama filan yok. Her şey ortada. Ben sadece mikro bir bilgi paylaştım. Bu bilgiden faydalanın ya da faydalanmayın. Beğenmediyseniz yorum yapmazsınız olur biter. "üç gün önceye göre de yaptı mı" demek dalga geçmektir. Üzerine sakin demek de şahsiyat yapmaktır. Yani tartışılan konudan çıkıp kişiselleştirmektir.
Ben şahsınıza karşı hiç bir şey demedim ki bu muameleye muhatap olayım.
👍 1Yorum
-
Bayındır hocam sizi seviyoruz.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForum macerasını 25 sene öncesinden öte forumdan beri sevemedim. Burada bir kaç kelam ettim. Boyumun ölçüsün aldım. Buraya kadarmış. Herkese başarılar.
Emek verip grafik paylaştınız, teşekkür ederiz. Ben kendi adıma oradaki muradınızı anladım. Eminim ki alfa da anladı ama düzeltme tarzı hoşunuza gitmedi
Bence çok takılmayın bilgi paylaşımına devam edelim." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
Bilmukabele Metin Hocam. Selamlar sevgiler.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayındır hocam sizi seviyoruz.
Emek verip grafik paylaştınız, teşekkür ederiz. Ben kendi adıma oradaki muradınızı anladım. Eminim ki alfa da anladı ama düzeltme tarzı hoşunuza gitmedi
Bence çok takılmayın bilgi paylaşımına devam edelim.
👍 1☕ 1Yorum
-
İleti bu..Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBist30 bist100 yeni yüksek yaptı vadeli yapmadı.
'İki gün öncenin yükseğine göre' falan gibi bir bilgi de yok.. Doğal olarak belki yanlış eksik gördü veya telaffuz etti ise dikkat çekme, hatırlatma babında kıymete değer bulup 'hem kendisine, hem okuyanlara' mesuliyet saydık, bir ileti de biz attık. Sonradan telaffuz ettiğiniz gibi "mikro bir bilgi paylaşımı" bize geçmedi yani iletinizin içeriğinden. Fark etmiyor musunuz halâ ?.
Ordan beri belki de hoş görü ile karşılanıp gülüp geçilecek bir espriye hemen de 'sinema koptu' hesabı, 'dalgacı mahmutlar, vedala$malar, hayatta ba$arılar...' uygun mudur yani forumda$lık anlamında kültüründe.
Sakin olmakta ne var ki hem daha doğrusu değil mi çoğu zaman için. Canınız sağ olsun ama madem böylesi alıngan, kırılgan olunacaksa en azından içi dolu haklı ve kayda değer mevzuda olunmalı.___________________
👍 1Yorum
Yorum