Alfa Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Dün ak$amsa ise 16,32’lerde sürüngen TAkılma dönü$ü yAlan yaparKene aynen böyle sevmi$ ilgi göstermi$tik palacığa ki bu sabahTA tekrarını 16,37’ler ile vizyona koydu sersem sahtekâr $ey..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen neediyo$un öyle $eker palacık aay kıyamaam, almıycan mı daha da yoksam ? )..
Neticede 24 saatte kemiksizi bile net +641.00*kaldırAçlı puan çizmi$$ oldu konTRatı TApTArihi rekor zırvaSAL bİstanBull TAbelalar e$liğinde.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
Ve bu mevzu kaldı geriye ki kendilerine artık bayat olan bilgi ile ceplerine göre tüm ilgi realizasyonları yapmakla me$guldü zaten bademetDingil..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gecenin bir yarısı vadeli seans kapanı$ı sonrası S&P Ratings kredi notu raporu, gerekse güncelleme ve detayları ile açıklaması da etken hadise.
Geçen hafta haber vermeden ilgi tarihini bir hafta öne çekerek fiçlik yaparak kredi not görünümümüzü de a$ağı yönlü olarak durağana çeken ve bu hafta emsal uygulamayı bankalarımıza da usûlen uygulamaya koyan Fitch sürecimizden daha olumlu bakıyorum bu geceye dair beklenti hak edişimize.
Hükümet ve ilgi resmi kamu uzuvları ve dolayısıyla insider yanda$ Ak'ları da bu bilgileri 'mevzuat gereği' Çarşamba'dan almı$ oldular bile TAbi.
$imdilik düzeltmenin Viop30 konTRatta geçici olarak 16,3'lerle ve silkelemeyle sınırlı kalması ve 16,5' irtifalarda bİst'in yukarı zirvesel potansiyeli koruma niyetli görüntümüzde bu mevzu da önemli ve pozitif potansiyelli etken style.
Hadise ters0 geli$irse zaten ayrı Bi show $0v imKanı Olur TArihi zırvaSAL short’lar lehine..
Neden olmasın, farz edelim ki biz yanıldık ya da kullanım ve realize rahatlığı zaten oldu da bitti bile style ??.
-
Son söz Zati muhterem D0Wgillerin elBET, böylesi TArihi rekorlu ve senkron olası ‘viraj ötesi el frenli U dönü$lü’ makro potansiyel borsa a$amalarında.
TepeTAklAk olunur ise bambA$Ka dü$E$ dü$ü$ler hesabı palacığımıza da gider ki hemi de en Bi derininden style.___________________
👍 1Yorum
-
Fener kazanır mı maçı bu arada değerli G.S.’li forumda$ımız ?
Geceyede lider style girmi$$ oluruz hem. HatTA ilk golü atarsak, o an itibarı ile bile..
TAdından yenmezZ…___________________
😂 1Yorum
-
Neyyse buna da şükür, naBalım liderliğe dair kısa süreli tecrübe idmanı oldu bir nevi, tam da süper lig finali misali ‘en büyük derby’ öncesi ki 9 güncük VAR hepi happy TOPu.
…
Maçların en son anlarını öldürüp bitirmeyi bilmiyo beceremiyoki bizim andaval $a$kın sürüsü..
Maksimum 14 dakka dukka sürdü leziz liderlik.___________________
😂 2Yorum
-
Bari Bi halta yarasın Pazartesi bİst’te, genelde Fener yenilince falan, hele ki liderlikten dü$meli style ise beraberlikte bile satı$la tepki koyulur arena bİst’anBull borsa endekslerimiz genelinde. Kadıköy boğası down hesabı h0ney…
Fener’e münhasır klasik sosyoekonomik & kültürel kudretlerimizdendir…___________________
Yorum
-
Dikkat edin de 2. lik de gitmesin.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe ve veee lider FENERBAHÇE ." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😂 1😎 1Yorum
-
Yok gitmezZ o.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dikkat edin de 2. lik de gitmesin.
O bizim en iyi yaptığımız i$$ ), hedge heç merak etmeyin.___________________
😀 2Yorum
-
Sizin için bu hafta çok adrenalin yüklü geçti. İndili çıktılı. Neyseki süper toparladınız bereketli oldu.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dikkat edin de 2. lik de gitmesin.
Ee işte dünya hali. Hep güldürmüyor Allah.
Nasipten öte köy yok. Kazanmak için haketmek lazım" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
Ritmi yakaladık, senkron ötesi öncü style..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizin için bu hafta çok adrenalin yüklü geçti. İndili çıktılı. Neyseki süper toparladınız bereketli oldu.
Ee işte dünya hali. Hep güldürmüyor Allah.
Nasipten öte köy yok. Kazanmak için haketmek lazım
Evet hak etmek de lazım. Pek çok diğer etken ve ParaMetrenin de yanı sıra…___________________
😎 1Yorum
-
Şimdi son durumda ne durumdayız. Ben ekranı kapatıp yola çıkınca sizi takip edemedim. Kendi adıma 16892-950 aralığından biraz shortladım.
Başından beri barış olunca satış fırsatı olur diyordum.
400-500 puan düzeltip sonra devam ederiz tahmin ediyordum.
Sert yükseliş bana sürpriz oldu." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Yoluyoz i$te bademetDingili nolsun, burayada ar$iv TAdında okumalık canlı anlık “live action” kaydederek.
Oltaya büyük balık vurduk sanki.. TR0LLenmi$$ misali bile hissedebilir palacık dahi kendini azZssoooraa..___________________
☕ 1Yorum
-
Okudum geriye doğruAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYoluyoz i$te bademetDingili nolsun, burayada ar$iv TAdında okumalık canlı anlık “live action” kaydederek.
Oltaya büyük balık vurduk sanki.. TR0LLenmi$$ misali bile hissedebilir palacık dahi kendini azZssoooraa..
Before-After yapmışın
Son durum short devam
Gerçi bist 100 zirve tazeleyince 15200 kere kadar önü açıldı sanki" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
Yorum