Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
mümkün gözükse de ,
anlık hareket dışında pek kalıcı yükseliş ocak ayından önce mümkün gözükmüyor,
spk bülteninin yayınlanmaması aslında pozitif,
halka arzların piyasaya verdiği zarar ortada,
şahsi fikrim yeni arzların yapılacak olması borsanın önündeki en büyük engel,
faizler düşmeye başlarsa aracı kurum kredi oranlarının azalması nedeni ile bir pozitif etki olur
onun dışında çok büyük inflow yatırım fonlarına ben pek mümkün görmüyorum
zaten fonlar inanılmaz büyüdü,
bize yabancı yatırımcı lazım onlarında yeni yıldan önce gelmeleri kolay değil
bu yıl iyi kazanmış fon neden fon perfomans primini riske atsın
çinin iyi gitmesi çin'de büyük pozisyonlardan kar yazanların tr'de pozisyon satmasına sebeb oldu bence..
ayrıca çok büyük alım yapan (aselsan,bimas,ykbnk gibi senetlerde) jp asset management hisseleri satmak yerine viop short ile pozisyonları notrledi
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SUDAN CIKMIS BIR BALIK....su....su olmazsa...BALIK OLUR.
EEEEE....bahceliyi geri suya atmak ilazim....
IREIS bunu konya ereglide ki DUZ GOLUNE atarsa....olur bu....gol guriy...heryer duz.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bizde.....MALA DALDIK....lem bunnar amriki ile anlasmislar gene dedik...
heyhaaatttt....
TARRAGI YEDIK....
meyer....TIYATORA IMIS....3 MAYMUN.
ac kalayim....susuz kalayim raziyim....yeterki CHP den uzak dur....yogusa...DIN ELDEN GIDER.
BAK....FETHULLAHIN ELINDEN GITTI....VETANSIZ OLDU....
analiiiii.....CE HA PE....ne dini var...nede Imani....
, batıdan fon akışını sağlamak için AB uyum yasalarına ağırlık verecek, yeni anayasaya da parlementer sisteme tekrar geçilecek, ABD ile bazı ortaklıklar başlatılacak vs,vs,vs,
politikacının biri diyorki bun dan sonra ben devlet aklına değil , halkın vicdanına guveniyorum
YEDIK ICTIK TUKETTIK.....din elde olsada farketmez....YIYECEK BISEY KALMADI KI....
devletin mali deniz....yemiyen icmiyen domuz....
eeeeee....birinin yeniden DEVLETE mal mulk biriktirmesi ilazim ki....
ELIMIZDE OLAN DIN IS YAPSIN....
hem deriz ki....CE HA PE caldi cirpti.
SEVGILERIMLE....turkun yigit evlatlari....AKLINIZA MUKAYYET OLUN....yogusam benim gibi olursunuz.....
Yorum