kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
TEK DERDI VAR....oda biz....buna mallari tepeden kilitleyip kactik....
SIMDI GELDIK....
bizde senin gibi batan geminin mallarina cokmek istiyoruz diyoruz....
cok bozuluyor....bize bakiyor...HEPIMIZ BAKIREYIZ....yatirip bunlarida ikeyim diyor...IKIYOR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eeee...MAL ALIYORUZ....MAL 3 AYDA ALINIR...her kaart ayni anda dusmez...MAL ALMAK BOYLE ISTE....IKILMEK KACINILMAZ.....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi oraya daha yüzde 10 var hisseler yüzde 20-25 düşerYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
fare kulak mememsini yerken üflermiş, hissedilmezmiş, nasıl üflüyorlarsa artık bugune kadar hissetmemişiz,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCAKIR....
adam....BIZI YATIRDI IKIYOR....
yoggg ikilmedim dersen....DAHA COK IKECEK....
, OGER YER BİZ ÖDERİZ
Yorum
-
DUSEN KIM....BANKACILIK ENDEKSI....
eeee bende en son o dusecek dedim....7700 e bankacilikla inecegiz....benim aldigim kaartlar dusmez....cunkii dustule zaten....ILK DUSENLERDI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SASA yi hala alamadik....3.3 e inmedi hala....
5.5 dolara sattim....1 dolara alacagim demistim....bu 3.45 ediyor....
ERDEMOGLU 0.8 dolarda malin yuzde 90 inana sahipti....5 dolarda hepsini Verdi....
0.8 dolarada indirir bu....KURSUN AYIRACAGIZ ORA UCUN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HICBIRSEY....HICBIRHUBAR....BENI DURDURAMAZ....MAL ALMAYA DEVAM EDEIYORUM...HEDEFIME GELEN HERSEYI ALIYORUM....
cunkii.....
BUNDAN....
8 AY ONCE ILAN ETTIM.....
dedim ki....EKIM...KASIM...ARALIK...3 AY boyunca MAL ALACAGIM...
ve.....
UYGULUYORUM....
cunkii....
GRAFIKLERI BEN CIZERIM....
milletin ustunde LAGALUGA yaptiklari cizgilar...BENIM CIZDIGIM CIZGILARDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
AKBANK....35 PANGINOTA ALACEGIM DEDIM....60 ken....eeee daha gelmedi ki...HEDEFIME......gelecek emme....7700 de veya 7200 de....allahin emri....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bugün en iştahlı alımlarımi yapacaktim
Almaya başladığım senet + kapattı.
Iyice belli etti kendini.
Diğer tuttugum kağıt utanmasa o da + kapatacakti
Duserse ilave alirim dediklerim düşmüyor
Neyse bir kaç gıda şirketi firsat verdi .
Bakalım düşürecekler mi?Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hazreti DAVID aleyhiselam vessalamin 4 oglu var....en kucugu PIC...anasi BERTSABE.....adi hazreti suleyman....BU PIC...kral olabilsin diye....DAVID...bundan buyuk olan ve analari farkli UC OGLUNUDA oldurtuyor....
pic olan oglu....hazreti suluman..david in vasiyeti ile.....KUDUS TAPINAGINI YAPIYOR...yerinde bugun mescidi aksa var.
BORSA....
TEVRATTAKI BU HIKAYEYI HEP KULLANIR.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KANUNI SULTAN SULEYMAN.....
bugun ki KUDUS yeniden yapan adamdir....her kapisinda ismi var....
neden o kadar cok para harcayip...mekke veya medine degilde...KUDUS u ihya etmistir....
oda....hazreti DAVID gibi....uc oglunu OLDURMUSTUR....
BAYEZIT I bogdurunca....KUDUS in yapilmasi emrini veriyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi sepette neler varkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDUSEN KIM....BANKACILIK ENDEKSI....
eeee bende en son o dusecek dedim....7700 e bankacilikla inecegiz....benim aldigim kaartlar dusmez....cunkii dustule zaten....ILK DUSENLERDI....
Yorum
-
BU TOPIK....BASLIGI HEDEF 10 000....yuvarlak...10 700 ise verilen hedefti.....
11 200 oldu....500 puvan overshooting normal....
simdi....8600 deyiz....
henuz....BU TOPIK BITTI DIYEMIYORUM.....
diyebilmem ucun....endeksin 8000 altina inmesi ilazim ki...TOPIK BITTI DIYEYIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hızla 10.000 ne oldu Kuzu..iptal mi??kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU TOPIK....BASLIGI HEDEF 10 000....yuvarlak...10 700 ise verilen hedefti.....
11 200 oldu....500 puvan overshooting normal....
simdi....8600 deyiz....
henuz....BU TOPIK BITTI DIYEMIYORUM.....
diyebilmem ucun....endeksin 8000 altina inmesi ilazim ki...TOPIK BITTI DIYEYIM.
Yorum
Yorum