Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sayın kuzu 10000 endeksten Aralık’da çıkıp dolara mı geçeceğiz yoksa Şubat ayını mı bekleyeceğiz?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet....10 800 mumkun.....11 400 e degistirmemde mumkun....
cunkiii....COGU YATIRIMCI....BUYUK ZARARINA MALINI TESLIM ETTI...BIZ ALDIK.
5900 ENDEKS MARTTAN SONRA....1 DOLAR ENDEKS....DOLAR-TL 59.
MARTTAN SONRA....basta ALMANYA....avrupa iflas edecek....avrupalilar turkiyedeki yatirimarini satacak...
8 AYDIR....YAZDIGIM HER YORUMUN TEMELINDE BU VAR...5900 ENDEKSTE BU YUZDEN.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
zamanTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO macd yi yukarıya çevirecekse çok sert yükselmeli
Yorum
-
10 800 veya 11 400 e dedim....MALA BOSUNA BINMEM BEN....elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu 10000 endeksten Aralık’da çıkıp dolara mı geçeceğiz yoksa Şubat ayını mı bekleyeceğiz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
turk borsasi SERT BIR RALLY yapacak dedim....
YAPACAK....dis borsalarla turkiyenin iliskisi yok artik....TURKIYE FAIZ INDIRIMINI 4 AY ONCE SATIN ALIR....INDIRIM GELIR....2 AY ICINDE MALI GELENLERE YIKAR...OYUNU BUNA GORE KURDUM...O YUZDEN MALA GIRDIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
turk halki ne kadar cok fakirlesirse....turk oligarside o kadar cok zenginlenmistir....
Turk borsasi ise....turk oligarsiye aittir....halkla bir iliskisi yoktur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu sebepten KONSOLÃDASYON BÖLGESİNE girmiyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturk halki ne kadar cok fakirlesirse....turk oligarside o kadar cok zenginlenmistir....
Turk borsasi ise....turk oligarsiye aittir....halkla bir iliskisi yoktur....
Yorum
-
DESEM KI....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi faiz indirimine oynuyorsak
Banka ve gyo lar mı uçar
Sanayi tarafı malum bilançolar kötü
BES ONDAN BUYUKTUR....
DERSIN KI....
HASSTIR....
DESEM KI.....
BU ELIMDEKI CUBUK...BUNU YILANA CEVIRIRSEM....BES ONDAN BUYUK DERMISIN....
DERSINKI....
HASSTIR....
birden ve aniden....elimdeki cubuk yilana donusurse....
GOZLERIN FALTASI GIBI ACILIR....ve yikilirsin...
NE YAPTIM BEN....SENIN AKLINLA ZINA ETTIM....artik aklin yok....buna ne denir....BORSA DENIR....
benim digger yorumculardan farkim budur....
nedir?
BORSA NEDIRI....cok iyi biliyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILERIMLE....akillari bakire kalmis kardeslerim....
yuce rebbim....
disiye ve erkege birer organ komus....bu organlari onlari birbirine ceksin....sevissinler...ZEVK ALSINLAR....MUTLU OLUP COGALSINLAR DIYE....
DINLERI YARATAN INSAN....BU SEVISMEYI YASAKLAMIS....BUNA ZINA DEMISLER...
ZINA....COGALMAYI ONLER....BORSADA ISE COGALMAK UCUN....ZINA SARTTIR....CAIZDIR...OLMAZSA BORSA COKER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
VAYYYY EFENDIM....aklimla zina ediyorlar....
vayyyy efendim....manipulasyon....
vayyyy efendim....spekulasyon.....
der....
inim inim inlersen....DINDEN CIKARSIN....KAFIR OLURSUN...hangi dinden..BORSA DININDEN.....peygamberleri...SPEKULATORLER....evli yalari ise...MANUPULATORLERDIR...
SEN KIMSIN.....
YA INSANSIN....YADA CINSIN....
INSANSAN...IKILMEK UCUN DOGMUSSUN....
CINSEN....PAYINI SOYGUNDAN ALIR TUYERSIN....
MELAIKEISEN....sirket sahabisin....cikarir verirsin....dusurur geri alirsin...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dimag ki neyi anlattim....
niye....
"borsa cok sert cikacak"
neden....
boyle bisey yazdigimi anlattim....az onceki yazilarimda...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum