Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kaynak Matriks (kendi derlemeleri olmalı. haberde başka kaynak belirtmemiş)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaynak neresidir sn iremm ?
teşekkürler
Yorum
-
elinize sağlık..iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaynak Matriks (kendi derlemeleri olmalı. haberde başka kaynak belirtmemiş)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Rica ederim halkın pankası dururken şişede neymiş.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşişe sen ne lanet bir hissesin be
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
benimle girenler ucun....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLONG ACTIM ARALIKTA BUGUN....PASTADA SHORT GORUNEN BOFA...ASLINDA LONG....bu ortamda....kimse long acamaz....herkez notr veya short....bu yuzden LONG actim....
KARI ALDIM....10 700 DE....
ENDEKS 8600 IDI...BOFA SHORT IDI....BEN LONG OLDUM...aklimla zinaya kalkisti...cezalandirdim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
burada.....DELIANLI HARMAN OLACAK.....burasi...ININ ULEN IPNELER DEME YERI...ben inmem....AMIRAL VE KOCO ya ragmen....
onemli rakkam....dunun en dusuyu....bu korunmali....yeniden VIOP long acacagim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yuvarlak.....yuzde 10 ciktik.....burasi birinci silkeleme....yuzde 15 cikista 9700 de....ESAS SILKELEME.....
BUNDAN SONRA.....9200 ALTINA ASLA INMEZ....
9700 YUKARI KIRILDI MI....TEKNIKCILER MALA AGIR AGIR GELIRLER...BIZ YUZDE 15 KARDAIKEN ONLAR ALMAYA GELECEKLER.....
KREDILILER....bizle girenler....yuzde 20 de cakarlar....10 200 de yani....kaart bazlida....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
7200 endeks.....
eger 9000 asagi kirilirsa....aldigim herseyi geri basarim....YANILMISIM DEMEKTIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi gün kapanışını mı beklersin yoksa anlık kırarsa mıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7200 endeks.....
eger 9000 asagi kirilirsa....aldigim herseyi geri basarim....YANILMISIM DEMEKTIR....
Yorum
-
onemli bir bilgi vereyim....
AVRUPA rus gazini birakti....onun 4 kati fiyatla amriki gazi aliyor....4 kati...bu bircok avrupa firmasini turkiyede fabrika acmaya zorluyacak....bizde urus gazi var....ve ucuz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kapanis.....aldiklarimizi....az kar veya basabasla geri basacagiz....kafamdaki tilkileri buraya yazmiyorum....YANILMAK MUMKUN...bak VIOP longu...800 puvan karla kapattim....temkinliyim tuncer.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi gün kapanışını mı beklersin yoksa anlık kırarsa mı
en onemli sey...PARA KAYBETMEMEKTIR....para kazanmak ikincidir bende...kimse...asla...elimdekini benden alamaz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kafamdaki TILKILER gerceklesirse.....
SIKI DURUN.....
HEDEFIMIZ....6 DOLAR ENDEKS....YANI....BIST 100...21 000....DOLAR-TL 35 CIVARI ISE....ARTARSA 21 000 DE ARTAR.....
BU NEDENLE MALDAYIM.....
O YUZDEN BU TOPIGI....HEDEF FEYZA-2 YE....CEVIRMEME AZ KALDI....BIR TILKI VAR...O OLURSA...hemen topigi acarim.
riskim ise 7200 endeks....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum