İnşallah kazanamaz
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Herkese hayırlı günler
Kritik haftaya girdik nasipte ne varsa o olacak…
Saat 10 daki veri 2 altı olursa bizi adam gibi almaya başlarlar
2 hele 2.5 üzeri olursa cacık olmaz çünkü faiz indirimi işi ötelenir
Birde Abd tarafında Fed kararı gelecek
Üzerine seçim işi de bitecek yani cidden yoğun ve volatil bir hafta olacak
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse portföyümü viop şort ile sigortaladım...( 9050 geçilemeyince )
Şort pozisyonumu 10160 'dan kapattım..Kazancı topladım....
spot 8915 'i yukarı geçemezSE , yeniden ve iki misli şortlamayı düşünürüm...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
KUZU kılığında dolaşan ARSLAN ' dır üstad..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAsik Veysel demiş ki 'Kuzu kurtla gezerdi, fikir baska baska olmasa'
ulun bizim bu kurt kuzuyu hammm yaparmikine.
iyi hafta sonlari.Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
not artışını mal servisi için bile kullanmadı ,
bir + gap bile yapamadı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekimde 12 aylık enflasyon beklentilerinin tüm kesimlerde son 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemesinin, hizmet enflasyonundaki ataletin kırılması için önemli olduğunu belirtti.
Şimşek, ekim ayı enflasyon verilerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi.
Geçen ay yıllık enflasyonun mayısa göre 26,9 puan gerileyerek yüzde 48,6 olduğuna işaret eden Şimşek, temel mallarda yıllık fiyat artışının yüzde 28,5, ataletin yüksek olduğu hizmetlerde ise yüzde 69,8 olarak gerçekleştiğini bildirdi.
ilk program açıkladığında enflasyon %39 civarı değil miydi. neden mayısa göre ölçüyor sayın bakan?
anlayan var mı?
Yorum
-
Enflasyonun tepe noktasına ulaştığı aya göre konuşuyor.iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekimde 12 aylık enflasyon beklentilerinin tüm kesimlerde son 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemesinin, hizmet enflasyonundaki ataletin kırılması için önemli olduğunu belirtti.
Şimşek, ekim ayı enflasyon verilerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi.
Geçen ay yıllık enflasyonun mayısa göre 26,9 puan gerileyerek yüzde 48,6 olduğuna işaret eden Şimşek, temel mallarda yıllık fiyat artışının yüzde 28,5, ataletin yüksek olduğu hizmetlerde ise yüzde 69,8 olarak gerçekleştiğini bildirdi.
ilk program açıkladığında enflasyon %39 civarı değil miydi. neden mayısa göre ölçüyor sayın bakan?
anlayan var mı?
Tipik şark kurnazı siyasetçi ağzı. artık enflasyon ve faizlerin düşmesinden ümidi kestim." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
sn. kurt onsu nasıl görüyorsun ,
güncel değerlendirme geçebilirmiyiz?
teşekkürler.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bunda anlamayacak ne variremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekimde 12 aylık enflasyon beklentilerinin tüm kesimlerde son 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemesinin, hizmet enflasyonundaki ataletin kırılması için önemli olduğunu belirtti.
anlayan var mı?
hangisi işlerine gelirse o veriyi seçip hakkında konuşuyorlar. O yüzden söylediklerinin gerçeklerle alakası yok tamamen algı yaratamaya çalışıyorlar, zaten gerçeklerle hiç işleri de olmadı şu ana kadar.
Yorum

Yorum