Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşüşler artık benim için alım fırsatıdır..Portföyüme ilave etmek istediğim bir hisse daha var...
Viop ise day trade..vur- kaç ( pusu hakkı )
Gold stop seviyem 2764 ..TP 2664
hayırlısı....
10240 şort..(day trade..)Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
10200 ' den kapattım...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
10240 şort..(day trade..)Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Gösterilen ve Gerçekler farklı olabilir..
Bana göre 8915 ÜSTÜ özellikle kapanışlarda AYI TUZAĞI TEHDİTİ masadadır..
9050 ÜSTÜ kapanışta ise AYI TUZAĞI olabilir....
Bence tabii...
sevgi ve saygılarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yorum
-
Küçük karlar büyük karları doğurur Hayalim. Azıcık aşım ağrısız başım demişlerhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurt, 40 puanda kac para kazaniliyor. yoksa araci kuruma mi calistin? soz aklima geldi ''git gel konya alti saat''" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Goldman Sachs, gelecek yıl Euro Bölgesi GSYİH'sının, Donald Trump'ın yeniden seçilmesi sonrasında potansiyel gümrük tarifesi riskleri nedeniyle, %0.8 büyüyeceğini tahmin ediyor (Önceki tahmin:%+1.1)
Goldman Sachs, gelecek yıl İngiltere'nin GSYİH'sının, Donald Trump'ın yeniden seçilmesi sonrasında potansiyel gümrük tarifesi riskleri nedeniyle, %1.4 büyümesini bekliyor (Önceki tahmin:%+1.6)
ilk kötü haberler gelmeye başladı. Bizim ekonominin işi de zorlaşır
Yorum
-
anadolu ajansın dan anket snuçları gelmiyor, geri sayımı başlatalım o zamanURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yolun sonu 8927 demi biter 9153 demi,yoksa bu bölge tali yol olup otobana mı çıkar
Yorum
-
Svg.hayalım ters yönde olduğuma inandığım için o pozisyonu zaten kapatacaktım...Kazançla kapattım..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurt, 40 puanda kac para kazaniliyor. yoksa araci kuruma mi calistin? soz aklima geldi ''git gel konya alti saat''
ASLA PARAYI KÜÇÜMSEMEM....
Sevgiler.Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum