10.100 şort....
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10.100 şort....
Birkez daha düzeltmeye yakın olabiliriz..şort açma nedenim düzeltme....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
peşembeye kadar bırakmazlarkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirkez daha düzeltmeye yakın olabiliriz..şort açma nedenim düzeltme....
Yorum
-
peşembeye kadar bırakmazlarkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirkez daha düzeltmeye yakın olabiliriz..şort açma nedenim düzeltme....
Yorum
-
Bu nasıl bir fiyatlama akıl fikir ermez. Borsa da mantığı bir kenara bırakmadan kazanmak imkansız herhalde. 10 milyon TL sermaye, 50 milyon TL zarar. 30 trilyon TL piyasa degeri. [emoji3]
Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Tüpraş ve bankalarla işi bitirdi. Onlar dursa THY si var BİM i var varda var. Bende uzun aradan sonra short açtım ama patlatır muhtemelen.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirkez daha düzeltmeye yakın olabiliriz..şort açma nedenim düzeltme....Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Yurt dışı hisse bazlımı yükselişler, Endekselerine bakınca 5 yıllık Yükseliş çok da değil gibi. Dow, spgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Spot hariç, vadeli için S tuşunu söktüm. Sadece L aç ve flat var. Nette S olmayacak. Düşük kaldıraçla bu şekilde zarar etmek daha zor, gerçi tek yönlü işlem olacak ama borsalar, doğası gereği hep L ler, arada sert veya hafif düzeltme oluyor tabi, o yüzden L kaybettirmez, bir de böyle deneyelim bakalım...
Yorum
-
Yarın bankalar zınk diye durur sabahtan beridir eksiden başını kaldıramayan sasa hekts ı yüzde 5-7+ ya yada tavana çeker.Endeks de bir yüzde 1.5 + da oradan gelir.
Ondan sonraki gün eregl ye ne var ne yoksa dalar .
Sonra THY geride kaldı tabi 300 ün üzerine atar bi nefes de.
Zaten bugün yüzde 5 üzeri düşen hisse sadece 2!
Yorum
-
8 şubatta demişiz 5 haftalık ralli sonrasında düzeltme sonra yine rallii...armada467 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın URANACUS un grafiği güzel benim bakış açım ve tecrübeme göre ralli 5 hafta devam sonrasında durmamak lazım, esasında piyasa bitmez primliden primsize geçiş olur
Yorum

Yorum