Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Sevgili kelmiker
RTE ters köşe açıklamalar ve vaadleri çok sever.
Şaban ın filmlerindeki önce tokat atıp sonra ahh canımmmm diye sevme metodu ile ülkeyi yönetiyor yıllardır.
O yüzden açıklamalarına bakma eylemlerine bak.
Çakırmetin abi
Borsa ile dediğim şeylerin alakası nedir ki.
Adam cumhuriyetin bütün kazanımlarını yıkarken borsayıda 5 dolara pekala taşıyabilir yani..
Hatta bi kapa aç yapılacak ise eğer ülkeye (ki beklentim o yönde) parasal olarak en tepede güçlü olmak daha işlerine gelmez mi.?
Bir çevrenize bakın.Vatan hainlerine sevgi gösterileri vatanı kuranları lanetleme cumhuriyetin bütün kurumları paçavraya çevrildi.
Toplumda inanılmaz bir kamplaşma var.
Sadece kendilerine biat edenlere hizmet eden bir devlet anlayışı hakim artık.
Eğitim de sağlıkda devletin her kademesinde cemaatlaşma ..
Kurbağa deneyi gibi ülke.
Adım adım ...ince ince..işleniyor bişiler yıllardır.
Bu olay anayasa mahkemesi devlet güvelik mahkemesi askeriye yargıtay falan değil arkadaşlar.
Sevgili gundwane, öncelikle dikkate alıp cevapladığın için teşekkür ederim.
Hocam 2023 seçimlerindeki süreç yönetimine ve sonucuna bakarsak, bu topluma isteseler çoktan yedirirlerdi. 22 yıl önce geliş amaçları belliyken 22 yıl neden beklesinki. Hele hele muhalefette bu kadar dağılmışken. Kaldıki bazlı tepkilere bakıyorum, aslında ak partinin politikasını değiştirecek güçte değil ama sanki o gücü varmış gibi geri adım atarak insanlara önemli Hissettirerek gazını alıyorlar oysa anayasanın değiştirilemez dört maddesi bile değiştirilse hiçbir şey olmaz. çünkü toplum artık buna tamamen hazır. Var mı Muhalif olupta Bu seçimden beklentisi olan?
peki bütün bunlar olurken neden Yapılmıyor, çünkü bazı ufak krizler piyasaların oynamasına neden oluyor. büyük resim belli arkadaşlar Her koşulda Sürekli para kazanmak.. artık dolardan mı olur borsadan mı olur İnşaat piyasasından mı olur. Hatta SİT alanlarından, ormanların yananlarından, madenlerden… Say say bitmez.
Kişisel görüşüm bugün şeriat teklifi meclise getirilsin ilk önce ak Parti ve MHP ret oyu verir. bu mesajımda burada dursun.
Sevgili gundwane, öncelikle dikkate alıp cevapladığın için teşekkür ederim.
Hocam 2023 seçimlerindeki süreç yönetimine ve sonucuna bakarsak, bu topluma isteseler çoktan yedirirlerdi. 22 yıl önce geliş amaçları belliyken 22 yıl neden beklesinki. Hele hele muhalefette bu kadar dağılmışken. Kaldıki bazlı tepkilere bakıyorum, aslında ak partinin politikasını değiştirecek güçte değil ama sanki o gücü varmış gibi geri adım atarak insanlara önemli Hissettirerek gazını alıyorlar oysa anayasanın değiştirilemez dört maddesi bile değiştirilse hiçbir şey olmaz. çünkü toplum artık buna tamamen hazır. Var mı Muhalif olupta Bu seçimden beklentisi olan?
peki bütün bunlar olurken neden Yapılmıyor, çünkü bazı ufak krizler piyasaların oynamasına neden oluyor. büyük resim belli arkadaşlar Her koşulda Sürekli para kazanmak.. artık dolardan mı olur borsadan mı olur İnşaat piyasasından mı olur. Hatta SİT alanlarından, ormanların yananlarından, madenlerden… Say say bitmez.
Kişisel görüşüm bugün şeriat teklifi meclise getirilsin ilk önce ak Parti ve MHP ret oyu verir. bu mesajımda burada dursun.
Şeriata kol el kesiliyor galiba hırsızlık yapinca
Eli kolu olan akp li kalmaz uygulansa
Gökten emir inse şeriat uygulanacak kabul dedik
Bu akp liler islama savas acar
Amaçları rte yi ömür boyu baskan yaptıracak bir düzenleme ile anayasa değişikliği yapmak
Bu yüzden din ile uyusturulmus açlıktan kivranan seçmenine şeriat vs morfini basiyorlar
para bitti mi gerçi bitmez ya matbaa 24 saat basıyor
neden bu patinaj vade sonu yaklaşıyor diye mi
9400 önemli direnc
Bank of Jöle dun kendine virmanlanan malların hemen hepsini basti aciga ilk yarım saatte
İkinci seans önemli 9400 kirilmali yükseliş hızlanması icin
Ptesi milletin aldığı 3 milyarın hepsi joleye virmanlandi
İkinci seans onları da satarsa 9400 ikili tepe de olabilir
1 gunde 4.5 milyar da satmaz heralde kerizler uyancak amk
Ptesi milletin aldığı 3 milyarın hepsi joleye virmanlandi
İkinci seans onları da satarsa 9400 ikili tepe de olabilir
1 gunde 4.5 milyar da satmaz heralde kerizler uyancak amk
Yorum