Thyao yedekte beklıyor halkbank haberı ıle bankaları gazlayabılırlerse thy kanatları acar
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
yada unlu nun satısı bıterse ereglı varlık gosterebılır,bence ereglı katılmadan yukarıları zorlayamaz
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks zirveden az aşağıda 50 puan kdr
Hisseler %10 aşağıda
Endeks düzeltme yaparsa
Hisseler 5000 civarına duser yine
Bu hikayede tek kazanan teb oldu
Çünkü adamlar öyle böyle endeksi götürdü
Hisselerde bekleyenler bakakaldı
Sonuçta adam zirveden kar yazdı
Yani kasa kazandı
Yorum
-
Hisseler cacik otesi 1 2 harici hepsi çöpTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hikayede tek kazanan teb oldu
Çünkü adamlar öyle böyle endeksi götürdü
Hisselerde bekleyenler bakakaldı
Sonuçta adam zirveden kar yazdı
Yani kasa kazandı
Hergun çöpten ekmek arıyoruz viob ile
Hisseleri verip faize dönmek gerekebilir
Badem aciga basıp hergun hisseleri bitiriyor değişmeyecek bu hiçbir zaman
Yorum
-
Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu kuralı giden vade long gelen vade şort.
KUZU VADEDEN VADEYE GECIS KURALI...2 GUN.
OKLARDA....ELDEKI...YAKIN VADE REVERSE...9700 LERDE....SHORT KAPA LONG AC...AYNI MIKTARDA NISAN VADE SHORT...VADE SON GUNU TEPEDEN....
GIDEN VADE...MEVCUT SHORTLARDA KAR AL..9700 LEDE....LONG AC...BIRAK NERDEN KAPANIRSA 10 000 LER...OTOMATIK KAR
GELEN VADE....KAPANDIGI GUN AYNI MIKTARDA SHORT AC....HEDEF YERIN DIBI....9300 LER....
TIRLARI YUKLE TUY.....
Yorum
-
kuzu kurali....viopta ve MAKATTA filler tepisirken....biz....mutlaka bundan yararlanmaliyiz.....vadelerde pozizyon ayarini filler anlasarak yaparlar...in-cik...veya cik -in seklinde.
BIZ FIRSATCIYIZ....BUYUKLERIN HAREKETLERI BIZE YARAR....
MAKAT ISLERI...SEANS ICINDE OLUR...IN-CIK...CIK-IN....ELINDEKI MAKATLARI KAART BAZLI OLDUKLARI UCUN...ENDEKSTEN BAGIMSIZ DEGERLENDIR....BIST 50 DE....ORAN 2 BOLU 3 TUR....
YATAY TRENDDE....OYLE KAARTLAR VARDIR KI....FECII CIKARLAR....BIZ MALDA DEGILIZ.....EMME BU KAARTLARIN MAKATI BIZDE....cikarken ki kari alamiyoruz emme....DUSERKENKI KARI ALIYORUZ.....hangi kaartlari feci cikarir...BUNU BILEMIYORUZ...cikardimi goruyoruz ve kaardin makatina yerlesiyoruz....AYNI KARI BIOZDE ALIYORUZ,
MISAL EREGLI....50 panginot a basildi..niye...47 de Makati doluydu...50 ye basti Makati bosaltti...50 de.BUNUN MAKATI BIZDE...GIRDIK....
MISAL ALARKO....115 DA MAKATI KENE DOLUYDU....ADAM BU KENELERI ICMAK UCUN KAARDI DAHA YUKARI BASTI...135 LERE....iste burada biz MAKATA giriyoruz.
trade ucun aldigimiz mallari yuzde 25 karda verdik...verdikten sonar o kaartlarin MAKATLARI RADARIMIZA girdi....makatini bosaltana girdik....thyollari haric....ona giris carsamba gunu...o yuzde 10.
Yorum
-
BU GRAFLARI IZLIYECEGIZ....YATAY TREND....YUZDE 90 ORANLA....OMUZ-BAS-OMUZ la sonlanir.3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
burada onemli olan....bu graflari cizip asmak degildir....
onemli olan....BUNLARDAN PARA KAZANABILMEKTIR....bunun ustasida kuzu dur...forumdan kovdum....emme....IGIDIN HAKKINIDA IGIDE VERECEKSIN.
UMARIM....mapus daminda irahat duruyordur gavat.
Yorum
-
TURKIYE....bugun itibari ile....
OSMANLININ UCUNCU PADISAHI DONEMI GIBI...MURADHUDAVENDIGAR....FETIHLER YAPMISTIR....
KIBRIS...ardindan kuzey suriye....ardindan kuzey irak....ardindan Libya....ardindan azerbeycanda karabag.....somali....sudan....mali ve etrafi...Qatar da us....
bu hareketleri ulkemin....300 milyar dolari kapsar....bunun 150 milyar dolari QATAR tarafindan finansa edildi....150 milyari turk hazinesi...
bugun itibari ile....turkiyenin 7 askerinden biri yurt disindadir...BU BIR FETIH HAREKETIDIR...SESSIZ VE DERINDEN YAPILAN....
BALKANLARDA...makedonya...bosna....kosova ve arnavutluk....hepsinde askerimiz var...limanlarimiz var.
Yorum
-
Haziran dibinden mala girip büyük rallide olmalıyız
Şimdiye kadar vur kaç 3-5 aldık
Brent artık hareketini yapmalı bence global V tipi yarık olacak
Herkese bol kazançlar ben brent yükselişe varan aldım dün
Zaten ereğlim vardı onuda 50 üzeri vermiştim
Viop nema da park ettim bekliyorum
Yorum
-
Koy vadeliye %50 6 aylıkTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaziran dibinden mala girip büyük rallide olmalıyız
Şimdiye kadar vur kaç 3-5 aldık
Brent artık hareketini yapmalı bence global V tipi yarık olacak
Herkese bol kazançlar ben brent yükselişe varan aldım dün
Zaten ereğlim vardı onuda 50 üzeri vermiştim
Viop nema da park ettim bekliyorum
6 ay sonra bak bundan çok daha karlı olursun
Bok100 den bi cacik olmaz
Adamın maliyet 265 thy ağustos ta almış ama kardayim dio
Ben 50 kere sattim aldim performansına leş diyorum 6 aydır tasıyan iyi diyor
Yorum

Yorum