Yine almışlar be
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ne satıyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://share.matriksdata.com/shareM...02271700154464
Yavaş sat badem iyice kudurdu deyuslar
Keriz ky nin mali deniz aciga basmayan badem deyus
Bofaya bak reeder ve miatk başka yok
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU VADEDEN VADEYE GECIS KURALI...2 GUN.
OKLARDA....ELDEKI...YAKIN VADE REVERSE...9700 LERDE....SHORT KAPA LONG AC...AYNI MIKTARDA NISAN VADE SHORT...VADE SON GUNU TEPEDEN....
GIDEN VADE...MEVCUT SHORTLARDA KAR AL..9700 LEDE....LONG AC...BIRAK NERDEN KAPANIRSA 10 000 LER...OTOMATIK KAR
GELEN VADE....KAPANDIGI GUN AYNI MIKTARDA SHORT AC....HEDEF YERIN DIBI....9300 LER....
TIRLARI YUKLE TUY.....

AYNEN UYGULADI....birinci ok temam...9757...
Yorum
-
kuzu....bu kaardi 4 liralardan aldi....ve hedefi Verdi....once 50 panginot...sonar 100...kuzu alirken yazdi 10 yil bu kaarttan cikmam....VE HALA TUTUYOR....HEDEFINE GELMEDI....KESIN GELECEK.tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi yarın ki halkbankası davası ile yorumunuz olur mu?
bu kaart....kodugun parayi 20 ye katliyacak....4 tl den aldik...carp 20 ile 80 tl eder....oradada SATMAM.
BU KAARDI DIGER KAARTLARDAN AYIR....su bir baraja surekli doluyor...BARAJ PATLADIMI.....BU KAARDIN FEYZASI YOK....TRANSIT CENNETE GIDER...BIRSEYDEN HERKEZ YUZCEVIRMISSE....O SEY BIR KISIDE TOPLANMISTIR....KUZU PAYINI O KISIDEN ALIR.
20 PANGINOTU GORDU...5 KAT CIKTI....VERMEDIM...SEBEBI....CENNETI BEKLEMEM.
Yorum
-
SIMULASYON-A yi verdim...VIOP grafi ile....SIMULASYON-B bunuda bist 100 de vereyim.....ikisinden en muhtemeli....SIMULASYON-B dir....omuz-bas-omuz....FURUSURKEN....bu iki simulasyon geciskenlidir.....sebebi....ICDINAMIKLERDIR.
SIMULASYON-A dan....simulasyon-b ye kaymak...SASIRTICI...VE BUYUK SILKELEMEDIR....bilhassa MAKATLARDA.
DIKKAT EDIN....iki grafimda...OMUZ-BAS-OMUZ dur....
birinde bas 9400 ken....oburunde bas 9600 dur....BUYUK ARACI KURUMLAR....KUCUK ARACI KURUMLARI BOYLE TOKATLAR....bunu bilen ben....PAYIMI ALIRIM....
Yorum
-
Seçim öncesi sanmam kaldı 1 ayvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnemli birgun
Politika değişikliği var galiba dolari serbest birakiyorlar
Yorum

Yorum