Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Tuncer hocam ben de bu tahvil talebine güvenerek Ak portföy uzun vadeli borçlanma araçları fonundan aldım.
5 günde %10 getiri oldu.
Eğer kuzu hocamın dediği gibi enflasyon %20 ler seviyesine gelirse orta-uzun vadede bu fonlar ciddi getiri sağlar.
İncelemenizi tavsiye ederim.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Foruma giriş yap ile girilemiyor.Anca bir başka üyenin profiline bak dediğimde gelen üyelik ekrenından girebiliyorum yalnız bu yeni bir durum değil yani..Ben en son haziran da girerken de durum böyle idi.
okuyucularimin cogu....foruma nickleri ile giremiyorlarmis....
kuyumcular beni oldurecek...
bi care bul....bunlar komple manyaklar....sakalari yok deyyuzzlarin....
bu teknik bir sorun...ben halledemedim....kuzu disinda baska nickim akinci ile girmeye calistim....bande giremedim...boyle 200 kisi var...eski nickler....
bu sorunu cozmeye calisalim hocam.....
Herhangi bir iletiyiv"ALINTI İLE CEVAPLA" yaptığımda çıkan üyelik giriş ekranına üyelik adı ve şifre yazdığımda giriş yapabildim. Normal üyelik girişinden olmadı . Sevgiler
Yorum