tr de ,üretimde,tuketimde etik değil,önce bu düzeltilmeli,istanbulda ekmek fiyatı , 3, 4 farklı fiyatta satılıyor,at ,et, esek eti ,hatta camasır suyuyla yıkanmış tavuklar satılıyor, hala yok eldiven takmamış, yok bone takmamış, yok sakal trası olmamısın dayız
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gelişmiş ülkelerde neden enflasyon en büyük korkudur...ama bize bakınca hiper enflasyon olmasına rağmen hala bir korku tedirginlik yok...bir kadın doğum yaparken de böyle bir kaygı taşımaz...yani demem o ki uikemiz bi şeylere gebe ve bu hiç hoş değil bence....boyle bir saldım cayıra mevlam kayıra durumu olamaz olmamalı...kuzufun
Yorum
-
hiper enflasyonu, önlemlerle düşüremezsiniz, tek çare hukumet değişikliğidir, hukumet yerindeyse siz ,biz yanlış göruyoruz demekkicelme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelişmiş ülkelerde neden enflasyon en büyük korkudur...ama bize bakınca hiper enflasyon olmasına rağmen hala bir korku tedirginlik yok...bir kadın doğum yaparken de böyle bir kaygı taşımaz...yani demem o ki uikemiz bi şeylere gebe ve bu hiç hoş değil bence....boyle bir saldım cayıra mevlam kayıra durumu olamaz olmamalı...
Yorum
-
turk iş başkanı diyor ki aclık sınırından pazarlık olmaz, ustunde olur, ya farkında değil yada bilmiyor. 6ay sonra aclık sınırının altında kalcak, çunki asgari ucret ,aclık sınırına eşitlendiğinde enflasyon yukselir, cumhur başkanı da diyorki yılda 1 kez verilcek bu iş biter diyor,bu da demekki enflasyon 4 değil 8 kuzu hocamın hesabına göre
Yorum
-
Arjantin kaç defa hükümet değiştirdi?URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiper enflasyonu, önlemlerle düşüremezsiniz, tek çare hukumet değişikliğidir, hukumet yerindeyse siz ,biz yanlış göruyoruz demekki
Enflasyon düştü mü?
Tayyip'in faiz düşerse enflasyon düşer benzeri absürt bir tespit olmuş.
Yorum
-
Dosya açılmadı bende. Ekli miyim değil miyim göremedim. Beni de ekler misiniz lütfenTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Tüm yapılanlar Servet transferinin bir parçası, orta sınıfın elindeki varlıklar da alınıp köleleştirme
tamamlandığında, anayasal değişiklikle kuzey Kore tarzı diktatörlüğün önü açılmaya çalışılacak.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-

Yorum