Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
son zamanda bikaç arkadaş yazdı
anca düzeldi sanki
foruma başka pc den giriş yapınca giremedik
guzum un topiğine girecekler listesini eklenmeyi talep ediyorum
guzum gazan mübarek olsun
sayın tuncer hsbc alıyorsa usd de li bakayım dedim,i yesil keserek devam ediyor, bu da ayı piyasa sının şimdlik sonlandığını gösteriyor ,ikinci bakmamız gereken k yeşil in k maviyi kesmeye gitmesi buda 3 vakte olur, i yesil asagıya doru kesmediği sürece bunun içinde yuvarlak 2.81 ustu kapanışlar gelmeli
son zamanda bikaç arkadaş yazdı
anca düzeldi sanki
foruma başka pc den giriş yapınca giremedik
guzum un topiğine girecekler listesini eklenmeyi talep ediyorum
guzum gazan mübarek olsun
SEVGILI SIMURG...
okuyucularimin cogu....foruma nickleri ile giremiyorlarmis....
kuyumcular beni oldurecek...
bi care bul....bunlar komple manyaklar....sakalari yok deyyuzzlarin....
bu teknik bir sorun...ben halledemedim....kuzu disinda baska nickim akinci ile girmeye calistim....bande giremedim...boyle 200 kisi var...eski nickler....
bu sorunu cozmeye calisalim hocam.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum