Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

borsa piyasasi nankor insanlarla dolu oldugu ucun....forumlar...twiter...youtube...tum yorumcular....HIZLA MEMMED SIMSEK GELDIYE UYUM SAGLAMIS...HICBIRI TERSE DUSMEMIS HEPSI...ALEMEI CIHAN....

bir tek kuzu ipne....bilmiyor...cahil...korkak...kivirtamiyor.. ..

lemmm olum....ben bu alemde...DELIANLININ ALLAHIYIM....

YASARKENDE SEREFLI...OLURKENDE SEREFLIYIM....

ders alin...izleyin....haftaya TIRLARI YUKLERKEN....ALKISLAYIN....

HICBIRSEY...HICBIRRUZGAR...HICBIRFIRTINA...BENI YOLUMDAN ALIKOYAMAZ...

BEN GUNESIM....BILGIYIM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Suanda....bir piyasa yapici short...birde ben shortum...allah bizi korusun....geriye kalan tum ahmaklar long.

VE HAZIRAN VADE KAPANISINA ELECE GIDIIK....IKI HAFTA DAHA EZIYET CEKECEGIZ...SURU BIZI KESECEK...HA HA HA

BOFA daki usagla cavir...beni ariyorlar...bize salavat getirmeyi ogret...kesilmeden once getirelim diyorlar...hasstir ipneler dedim....ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

neyi izliyorsunuz.....

TERSTE KALMIS KUZU YU....VE MORALINI IZLIYORSUNUZ....

yani bir kuzu kilasigini izliyorsunuz....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

yuzde 5 yukardayiz...gayet normal....VIOP 6219 da....bana ucuncu kademe 6300 u vermiyor...uzuluyorum tabii...

uzulme diyor...yarin veririm....

200 gunnuk kirildi diye 4400 de ustume gelen MALI BI HAFTADIR VERIYORUM...YARIN BITIRECEGIM...usaglarin hepsi MAL SAHABI OSSUN.....

ne kadar iyi bir adam yaw....MELAIKE....MELAIKE....gibi bir adam piyasa yapici.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evet usaglar....

yukaridaki yazilari yazan kuzu....cok kisa ve kisa vadede....AZ BIR PARA ILE VIOPTA furusan kuzu idi....

OBUR KUZU....YANI MALA YATACAK KUZU....DEVALUASYON OLMADAN ORTALIKTA OLMAZ.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bu grafik ORTODOKS POLITIKAYI birakip....KUR KORUMALIYA gectigimiz grafik....

ne yapiyor....once yuzde 30 gocuyor....

simdi....

kur korumalidan....ORTODOKSA geri donecegiz diyorlar ki...BEN INANMIYORUM....

adami vitrin olarak kullandiklari asikar....diyelim gececekler ve gercek...

ne kadar duseceyiz....SORU BU....

KUR...6 DAN 12 YE ORTODOS CIKIYO..2 kat..BORSA 1350 DEN 2700 GELIYOR...2 kat..para kazanan yok dolarbazlida...

KUR 18.5 A DEVALUE EDILYOR....BORSA 2700 DeN 1890 a DUSUYOR...ve oradan feyzaya 5000 e cikiyor..

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

gecis....

kur 20 den 40 a agir agir 2 Katina cikiyor 6 ayda....borsa 5000 den 10 000 e agir agir cikiyor 2 kat....dolar bazlida para kazanan yok...

ve birden ve aniden....40 dan 80 e basiliyor kur....ben 76 diyordum....ve oradan geri 40 a dusuyor...ISTE ORADA KUZU VE YABANCI MALA GELECEK....

rakkamlar yuvarlak...anlatmak istedigim...DUSUNUS BICIMIM.

DEMEKKI NEYMIS....BILGIYLE FURUSMAK ESASMIS....lagalugaya uyan ise...AHMAKTIR...VE NORMALDIR.

HEP IKI RAKKAM VERDIM....KUR 36...yani yukaridaki 40....KUR 76 yani yukaridaki 80...BU SIMULASYONUM 6 AYDIR DUVARIMDA ASILI.

bu simulasyonumu neye gore yapiyorum....KITABIMA GORE....

ya memmed simsek....O KIM ULA,....

BENDEN DAHA IYI BIRI OLABILIRMI....hayir olamaz...bu imkansiz...

ben cizarim....ben yazarim...bunu piyasa uygular...ister NEBATI ossun...ister SIMSEK ossun...ister cubbeli ehemmed hoca ossun....farketmez...EVLIYAULLAH BENIM...ONLAR MURIDLERIM.

NEBATIDE hedef feyza dedim...NEBATI aynen uyguladi sagossun usag.

SIMSEK tede hedefi verecegim emme....o pozizyona gercekten getirildigine inancim yok henuz...milli ekonomiyi uygulamada VITRIN diyorum.,,KUR KORUMALIYA DEVAM yani....

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

Halkbank ve yapikredi esnek hesapları kapatmis diye paylaşım yapiliyor twiter da
                    Dogru mu yeni mi bilen var mı mesaj atılmış müşterilere
                    Bakın dusus gelirse burdan gelir
                    Kur endeks seviyesi yabancı için çok önemli değil
                    Adam 1 aydır 100 bin aşağıdan sattığını 2 gunde burdan aldı
                    Kısıtlayıcı tedbirler düşünürse dusurur yoksa büyük bir ralli başlangıcı buralar
                    Yabancının ne aldığı ne yaptığı gram önemsemem
                    Piyasayı yarin kapat tak diye cek 10 bine
                    Mehmet simsek var len de
                    Bu keriz yabancı gelir alır
                    Ya da şak diye dusur 2000 e gider ordan satar
                    Perşembe shorta geçerken düşüncem kısıtlayıcı sert önlemleri
                    Shortta korkum sazan yabancının 100 bin üzerinden mala atlamasıdi
                    İkinci oldu
                    5 gün çok değil full pgs dim 440 mi neydi
                    Yabancı deli gibi satıyordu gelmiş bugün 530 dan kapışıyor almak icin

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ACIKLANAN YENI KABINEYI COK BEYENDIM.....BU KABINE...ULKEYI UCURABILIR....

TAYYIP BEY....YENIDEN HAYRANLIGIMI KAZANDI....muthis secimler yapmis...

ulkeme buyuk hizmetler yapacagina inancim tam...yuzde 90 I teknokrat....bilhassa HAKAN FIDAN secimi....MUHTESEM....GELECEGIN CUMBABASI HAZIR ARTIK....ONA...MEHDI HAKAN diyecegim ilerde...MEHDI PUTIN den MEHDI unvanini alip ona verecegim.

hepimiz....

bu hukumete destek olacagiz....secim bitti...turk devletinin onumuzde ki 5 yil boyunca...CUMHURBASKANI VE HUKUMETINI SECTIK...BU HUKUMET HEPIMIZE AIT....BIR TURK...DEVLETINI VE ONU TEMSIL EDENLERI SEVER VE SAYAR...BU NEDENLE SUREKLI DEVLETLER KURMUS BIR HALKIZ BIZ...

benim gorevim ELESTIRMEK...yapici elestirmek....

bence...MILLI EKONOMI MODELI...azicik revizyonla....DEVAM ETMELI...ortodoks denilen model bize uygun degil....

biliyorsunuz....HEDEF FEYZA topigimde bu modeli hep savundum.

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Kuzu hocam kur 80 giderken endeks de en az 20 bine gitmez mi

Hisseler yerinde sayar mı

Ucuza mal kaptırırlar yabancıya

Ayrıca bu kadar kısa sürede kur bu kadar yüksek marjda bir devali daha nasıl kaldırsın

Vatandaş perişan olur yerel seçimlere 10 ay kaldı

Tayyip oy falan alamaz böyle bir tablo da

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu hocam kur 80 giderken endeks de en az 20 bine gitmez mi

Hisseler yerinde sayar mı

Ucuza mal kaptırırlar yabancıya

Ayrıca bu kadar kısa sürede kur bu kadar yüksek marjda bir devali daha nasıl kaldırsın

Vatandaş perişan olur yerel seçimlere 10 ay kaldı

Tayyip oy falan alamaz böyle bir tablo da

iste bu yazdiklarin nedeniyle...MODEL DEGISEMEZ....simsek algi ucun kullaniliyor...VITRIN YANI...

MEVCUT MODEL IYI...

PIYASALAR ISE....suan...simsek rasyonel zemine donecegiz derken...PIYASALAR INANMADI...IRRASYONELLER suan....kudurmus gibi dusmeleri gerekirken gudurmus gibi cikiyorlar....

sebebi ne olabilir....MILLI EKONOMI MODELI....

cunki MODELDE....tek kararname yeterlidir revizyon ucun....oda...turkiye doviz vadeli hesaplari kaldiriyorum...LIRA disi bankalar hesap acamaz....LIRADA kur korumali mevduat var....doviz tutmak istiyorsan bunda hesap ac...mevcut kurla tum doviz mevduati KUR KORUMALIYA CEVIRDIM....BITTI.

190 milyar dolar var...doviz mevduatinda...BU PARA COZULECEK...UC YERE AKACAK...KUR KORUMALI...YUKSEK TAHVIL FAIZLI BONOLAR VE BORSA....

borsayi bu yuzden fisekliyorlar....

SORU ISE SU....YAPABILECEK CESARETLERI VAR MI...YEREL SECIMDEN ONCE.

MISAL AMRIKIDE....BANKALARA GIDIP BANA EURO HESABI AC....YEN HESABI AC DIYEMEZSIN...yok oyle nane.

anlatabildim mi lem....ne memmed simsegi yaw....MILLI EKONOMIK MODEL.

YEREL SECIMLERI KASIMA CEKIP...ERKEN SECIM YAPMALILAR...VE BU KARARNAMEYI YAYINLAYIP...ULKEMI BOGAN BU DOVIZ MEVDUAT HESAPLARINI KALDIRMALILAR....baska ulkelerde boyle bir nane yok...OZAL YAPTI BUNU...LONDRADAN ALDIGI EMIRLE.

bundan cozulecek paranin borsaya gelecek kismi ucun oynuyorlar....

NOT...BU BILGILER KITABIMDAN....

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Sanırım bu olay hazirandaki pek ya kadar netleşmeyecek

Şimşek algısı da o zamana kadar sürecek

Ak koyun kara koyun ppk da belli olacak

Rasyonel mi milli model mi anlaşılacak

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sanırım bu olay hazirandaki pek ya kadar netleşmeyecek

Şimşek algısı da o zamana kadar sürecek

Ak koyun kara koyun ppk da belli olacak

Rasyonel mi milli model mi anlaşılacak
                              aferim....bende bu pozdan karla cikmis olacagim....cunki piyasa yapici bunu pompaliyor...ELINDEKI MALI CIKIYOR.

VE HAKLI....AHMAKLARA VERIP CIKACAK...PPK cok onemli...orada renk ortaya cikacak...TAHVILLER...BONOLAR....

BUTUN OLAY....BANKALARDAKI 190 MILYAR DOVIZ MEVDUATI...bankalar batmasin diyorsan...bu mevduati bir gecede KUR KORUMALI MEVDUATA CEVIRECEKSIN...bunu simsege yaptirirlarsa sucu baskasina atmis olurlar....piyasa simsegi istedi...getirdik...bu karari aldi...uyguladik...ve kizip gorevden aldik...bitti.

ulkenin menfeati bunu gerektiriyorsa...simsek KABUL EDER...BENDE EDERIM...ONEMLI OLAN ULKE...KISILER FEDA EDILIRLER ULKELER UCUN.

NOT...BU BILGILER KITABIMDAN...KAPITALIZMDE REVIZYONLAR.

Yorum

• fiyatci
                                Seyirci Üye
                                • 28 Mayıs 2015
                                • 52

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                aferim....bende bu pozdan karla cikmis olacagim....cunki piyasa yapici bunu pompaliyor...ELINDEKI MALI CIKIYOR.

VE HAKLI....AHMAKLARA VERIP CIKACAK...PPK cok onemli...orada renk ortaya cikacak...TAHVILLER...BONOLAR....

BUTUN OLAY....BANKALARDAKI 190 MILYAR DOVIZ MEVDUATI...bankalar batmasin diyorsan...bu mevduati bir gecede KUR KORUMALI MEVDUATA CEVIRECEKSIN...bunu simsege yaptirirlarsa sucu baskasina atmis olurlar....piyasa simsegi istedi...getirdik...bu karari aldi...uyguladik...ve kizip gorevden aldik...bitti.

ulkenin menfeati bunu gerektiriyorsa...simsek KABUL EDER...BENDE EDERIM...ONEMLI OLAN ULKE...KISILER FEDA EDILIRLER ULKELER UCUN.

NOT...BU BILGILER KITABIMDAN...KAPITALIZMDE REVIZYONLAR.
                                Bu karar için o zaman doların en tepeye ulaşıp bu karar çıktıktan hemen sonra yarıya (40 a gibi) düşmesi daha mantıklı geldi bana..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information