Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kim...cok kisa vadede az bir para ile furusan kuzu...

elinde 6000 tek kademe vardi....bugun ikinci kademe 6200 de geldi....

obur kuzu....dolar-tl 36 panginot olmadan bu piyasaya ugramaz....diyorki...2 dolar endekse duselim....sonar 1.5 dolar endekse duselim...GELIP GIREYIM...YOKSA GELMEM DIYOR.
    gelelim ADRENALINE....

ELIMDE....

1...6000....

2...6200....

3...6300....

UC KADEME MAL VAR...haci tilki beni yatirmis ve ikiyor....vazelin filan surmuyor....ELE GICIK BANA....

AGZIMI BANTLADI....SALAVATIMI GETIRMIYEYIM DIYE....

elinden bir kurtulursam....YEDDI CEDDINI IKMEZSEM NAMERDIM.

JPMORGANA guveniyorum....birden ve aniden politika faizini 25 e cak mehemmed dedi....gaye yi yolladik merkeze...amrikide firstnational banki batirmisti iki ay once....bebaber yapin....dedi,
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

al iste SIKILMIYORUM....

yatirimim dolarda hergun yuzde 1 kar yaziyor....feciii kazanc...

beride...kucuk miktarla....haci tilki ile sevisirem....Ben on defa onu ikiyorum....oda birdefa beni ikiyor....ORGAZM OLIIK BERABER....HA HA HA

sende...KCHOL de....sevis....beyaz turkle sevisirsin...ASORTIK SEVISME.

onden gidiklama....yandan titrestirme....agir agir gomme....IDARE ET GAVAT...ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

yogggg ben NEBATIYI istiyorum....gitti....unut onu....

BU ALEMDE RACONU BEN KESERIM...bekle.

Yorum

• Vurgun
          Seyirci Üye
          • 08 Ağustos 2020
          • 54

eskiden Kangal ın ne cins kuzuları vardı ...
          arkadan bakınca kuyrukları bi oyana bi buyana vurur sallanırdı...
          hele gızzik yapınca sabahları çayla ne güzel giderdi...
          dut pekmezinide yiyince tarlada nerde traktör ne bel yapılırdı
          sonra ne mi oldu ...
          merinos kuzusu çıktı kuyruğu hiç yok arkada si.. uzun yere doğru uzanmış....
          anadolu garip köylüm ozaman dan beridir kandırılmaya başlandı helede devam ediyi.....

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Kuzu hocam burdan dolara girilir mi

Yoksa 43 oranlı mevduatta devam mı etmeli sence

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Vurgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eskiden Kangal ın ne cins kuzuları vardı ...
              arkadan bakınca kuyrukları bi oyana bi buyana vurur sallanırdı...
              hele gızzik yapınca sabahları çayla ne güzel giderdi...
              dut pekmezinide yiyince tarlada nerde traktör ne bel yapılırdı
              sonra ne mi oldu ...
              merinos kuzusu çıktı kuyruğu hiç yok arkada si.. uzun yere doğru uzanmış....
              anadolu garip köylüm ozaman dan beridir kandırılmaya başlandı helede devam ediyi.....
              aslinda....halkimizi o zamanda kandiriyorlardi vurgun....

halkimizi en iyi ben taniyorum...14 mayistan iki gun once...dedim ki...KILICDAROGLU kazanamaz....halki tanidigim ucun bunu dedim...

DINAZOR dostlarimla kavga ettik...borsada birbirimize karsi oynadik...SOYDUM ONLARI....VIOP TABAN OLDU.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kuzu hocam burdan dolara girilir mi

yoksa 43 oranlı mevduatta devam mı etmeli sence
                haziran sonuna kadar...hangi yerdeysen orada kal...

Borsadaysan borsada...dolardaysan dolarda...kur korumalida isen onda...tl mevduatta isen onda kal....

Yorum

• Vurgun
                  Seyirci Üye
                  • 08 Ağustos 2020
                  • 54

halkimizi en iyi ben taniyorum...14 mayistan iki gun once...dedim ki...KILICDAROGLU kazanamaz....halki tanidigim ucun bunu dedim...

DINAZOR dostlarimla kavga ettik...borsada birbirimize karsi oynadik...SOYDUM ONLARI....VIOP TABAN OLDU.
                  Kılıçdaraoğlu Kazandı / Kaybetti üzerinden mi okumalıyız yoğusam

Anlaştı ?

ne üzerinde nasıl kimin ne zaman için uzlaşıldı ?

90 yıllarda gorbaçov sonrası yeltsin son dönemi istihbarat şefi primakov urus lideri belirledi ( istihbaratçi albay putin uzerinde uzlaşı sağlandı hasta yeltsin ailesi ve kendine dokunulmaması karşılığında )

türkiyede bir sonraki cumhur reisi bilen tek kişi vardı sanırım sır olmaktan çıktı 3 hatta 5 kişiye yükseldi

mevlam ne eylerse güzel eyler yaşayıp tecrübe edeceğiz

atlantik avrasya ve londra savaşları tam gaz devam .....

spot da aslında güzel kazançlar verdi hisse bazlı yuzde 500/600 geçkin....
                  vadeli mi o iş guzunun işi der haddimi bilir geri çekılirim topuk selamı mı veririm
                  syg ve hürmetlerimle

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

REALITY SU IDI SECIMDE....

bir yanda....MUHAFAZAKAR DEVRIMCI Erdogan....

ote yanda....KLASIK STATUKOCU millet ittifaki vardi...

ERDOGAN....devrimci...degismiyen tek sey degisim...adam surekli DEGISIYOR...bu adami yenemezsin....degisen herseyle DEGISIYOR adam.

yok ortodoks...OLMADI...heterodoks...olmadi...ortodoks ....

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Usd bazli endeks trend kirilimi olmuş gorunuyor shortlari sorgulamak lazım
                      Bunu pozum short iken yazmıştım
                      Sorguladiktan 1.5 seans sonra bu sabah ki düşüşte pozlari kapatıp reverse oldum zararın büyük kısmı telafi oldu
                      Dolar kontrollü çıkarılıyor dolar çıktıkça endeksin düşmesi zor görünüyor
                      Dolarin tepe noktasında sert faiz artışı olacak orada endeks düşebilir o da kısa sürer tahminim yabancı girisi başlama ihtimali yüksek
                      Seçim sonrası rte nin ben bilirim ben yaparım havasi kaçmış görüyorum hatalarını kabul etmiş gorunuyor yaptığı atamalar bunu gösteriyor
                      O faiz artışından sonra paranın tek adresi bist olacak bence
                      Trend artık yukari gorunuyor short kisa süreli ve vurkaclik olmali
                      Tek soru işareti bankalar bu planımda ona nasıl bor çözüm gelir bilmiyorum
                      Yerel seçimlere kadar endeks ciddi yerlere cikabilir
                      Ben kurban bayramından sonra bist pozlarimi %100 e cikarcagim

Yorum

• Vurgun
                        Seyirci Üye
                        • 08 Ağustos 2020
                        • 54

al iste SIKILMIYORUM....

yatirimim dolarda hergun yuzde 1 kar yaziyor....feciii kazanc...

beride...kucuk miktarla....haci tilki ile sevisirem....Ben on defa onu ikiyorum....oda birdefa beni ikiyor....ORGAZM OLIIK BERABER....HA HA HA

sende...KCHOL de....sevis....beyaz turkle sevisirsin...ASORTIK SEVISME.

onden gidiklama....yandan titrestirme....agir agir gomme....IDARE ET GAVAT...ha ha ha
                        bu arada kuzum çok tehlikelsin çok sert oynuyorsun

hep şu soruyu soruyorum kendime ?

türkiyenin en büyük organize sivil halk gücü ' nü niçin bir aile kontrol etmeye yıllar sonra bu kadar hevesli olsun ?
                        cevabı bilisen paylaş kuzum pir aşgına ,yattığın ranza aşgına

sözüme kuzunun en güzel yeri kuyruğu ,Koç unda daşş..der geçerim tartışma kabul etmem girmem de

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Vurgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bu arada kuzum çok tehlikelsin çok sert oynuyorsun

hep şu soruyu soruyorum kendime ?

türkiyenin en büyük organize sivil halk gücü ' nü niçin bir aile kontrol etmeye yıllar sonra bu kadar hevesli olsun ?
                          cevabı bilisen paylaş kuzum pir aşgına ,yattığın ranza aşgına

sözüme kuzunun en güzel yeri kuyruğu ,Koç unda daşş..der geçerim tartışma kabul etmem girmem de
                          BILIYIM....emme paylasmam....Erdogan a secimi onlar kazandirdi..."en buyuk organize sivil guc"

TURK OLIGARG=DEVLETTIR.

halk ise kendisini devlet sanir....

simdi...deprem nedeyile bu yil butcede 1 trillion acik olusacak...400 milyarda suan...

BU ACIK....VERGI ILE KAPATILACAK...

bu vergi HALKA mi...TURK OLIGARGIN sirketlerine mi konacak...

bittabiii halka.

secimde...kilidi acacak anahtar buydu..ANLASTILAR.

bu gaddin yeter ula vurgun gavati...basimi belaya sokma...

hergelisinde hassas seyleri gidiklama....GAVAT.

Yorum

• istinyetilkisi
                            Aktif
                            • 12 Temmuz 2016
                            • 273

Hocam 22 haziranda merkezdeki gacı Faizleri sabit bırakacak bankalara kredilerle ilgili yeni talimatlar verecek gibi. patron burada şimşek değil merkezdeki gacı. saygılarımla

Yorum

• Vurgun
                              Seyirci Üye
                              • 08 Ağustos 2020
                              • 54

BILIYIM....emme paylasmam....Erdogan a secimi onlar kazandirdi..."en buyuk organize sivil guc"

TURK OLIGARG=DEVLETTIR.

halk ise kendisini devlet sanir....

simdi...deprem nedeyile bu yil butcede 1 trillion acik olusacak...400 milyarda suan...

BU ACIK....VERGI ILE KAPATILACAK...

bu vergi HALKA mi...TURK OLIGARGIN sirketlerine mi konacak...

bittabiii halka.

secimde...kilidi acacak anahtar buydu..ANLASTILAR.

bu gaddin yeter ula vurgun gavati...basimi belaya sokma...

hergelisinde hassas seyleri gidiklama....GAVAT.

Diyisin....,

bende diyim ki bazen hatta çoğu zaman Avcı da hedef olur ,

geçenlerde bir hayvan bilgiseli seyredi dim ,

ha buarada her zaman gergedanları izlemim...

iki dene kar kekliği didişi di ben mi sen mi buraların hakimi olacaksın daha çok dişi keklik s.... diye

bi dene üstlerinden Şahan gelidi birine çullandı altına aldı pençeleri ile ezidi...
                              diğeri ? normal şartlarda gaçması lazim isi emme oda ne ?

Şahana kafa tutidi vay GAVAT dedim gendi gendime
                              ulen bu erkeklik hormonları iktidar olma içgüdüsü kerkinme güdüsü işte tam da ozaman şimşek çatı anladım hidayete erdim

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

Seçim olmaz
                                Seçimi kaybetmez
                                Seçimle gitmez.....

Ben bu önerme yi 2007 yada 2008 de şimdi unuttuğum bir olay üzerinde söyledim idi.Taa o devirde bu işin buralara evrileceği gören gözler için apaçık idi.
                                O zaman ki çevrem de saçmalama ilk seçimde gidiyorlar demiş idi.
                                15 sene geçti.(20 olacak 2028 de)

Bu sene KK aday konduğunda bazı arkadaşlar heyecanlandı ve/fakat ben başından beri RTE ezer geçer diyordum.Beni şaşırtan KK nun aldığı 48 oy oldu.
                                RTE zorlandı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information